leeftentL

REF: 8397099

LEEFTENT ARPENAZ BASE L | 8 PERSONEN | 2018

2018

IS JE TENT KAPOT? GOOI ZE NIET WEG!

Je moet weten dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenstemt met meer dan 3000 km autorijden. Om die impact te beperken, zorgt Decathlon ervoor dat alle tenten en leeftenten herstelbaar zijn en zich na reparatie in perfecte staat bevinden!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het repareren van je leeftent in functie van de problemen die je tegenkomt.

Al onze leeftenten hebben een garantie tegen eventuele fabricagefouten. Binnen de garantie zorgen wij voor de reparatie en kun je je leeftent meteen naar de werkplaats van je Decathlon-winkel brengen. Buiten de garantie, of als je leeftent beschadigd werd door een verkeerde handeling, is het mogelijk om ze zelf op een zeer makkelijke manier te repareren (of in de werkplaats op jouw kosten).

Een boog repareren

Om je boog te vervangen moet je gewoon de desbetreffende boog identificeren op volgend plan, het onderdeel online of in je werkplaats bestellen en de stappen op de video volgen.

Een boog kan bestaan uit:

- glasvezel of aluminium. In dat geval bestaat hij uit stokken en stokhulzen die onderling verbonden zijn met een elastiek.- een opblaasbare buis.

- een opblaasbare buis. In dat geval bestaat hij uit een buis en een dop.

1/ Het plan van mijn leeftent

schema_sejourL

ONZE TIP: Bel eerst naar je winkel om de onderdelen op voorhand te bestellen. Zo vermijd je dat je je meermaals moet verplaatsen.

Mijn leeftent goed onderhouden

Prestaties atelier

Je kunt alle handelingen zoals hierboven beschreven zelf uitvoeren of je kunt de reparatie van je tent toevertrouwen aan het atelier van je Decathlon-winkel. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de diensten aangeboden in het atelier:

hoe repareer ik een tentzeil

Nog een tip: met tape kun je scheurtjes in de buitenstof (buitentent) repareren. Afhankelijk van de kwaliteit van je tape kan deze reparatie voldoende zijn voor de volledige levensduur van je tent.~Opgelet: we raden aan om de reparatietape op de binnenzijde van de buitentent te kleven. Zo blijft hij beter zitten.

Accessoires

Je vindt de accessoires op de website van Decathlon of in je Decathlon-winkel.