AM 100 S 27+

Ref: 8407471

MTB ROCKRIDER AM 100 S 27.5" Plus

Onze ontwerpers, die zelf mountainbiken, hebben deze fiets ontworpen om je de top van elke klim te laten bereiken en nadien te genieten van een unieke downhill kick!

Geniet van deze all mountain mountainbike met volledige vering: speciaal gebouwd voor controle op lastige stukken, wielen van 27.5" PLUS voor extra vertrouwen en kicks. Compatibel met 3 wielmaten (27.5", 29" en 27.5" PLUS).

EERSTE GEBRUIK

Krijg je het probleem niet opgelost, of staat het niet in de lijst? Klik dan op 'om assistentie vragen'.

MTB ROCKRIDER AM 100 S 27.5" Plus