XC 100s 27+

Ref: 8405437

MTB ROCKRIDER XC 100S 27,5 plus

Ontwikkeld voor wie begint met cross-country mountainbiken (XC). Geef het beste van jezelf en verleg je grenzen bij elke training.

Kies onze MTB XC uit aluminium met een uitstekende GX-transmissie, een Manitou-vork en wielen van 27,5" plus. Deze MTB "SWITCH & RIDE" is compatibel met drie wielmaten (27,5", 29" en 27,5" PLUS).

Eerste gebruik

Krijg je het probleem niet opgelost, of staat het niet in de lijst? Klik dan op 'om assistentie vragen'.

MTB ROCKRIDER XC 100 S 27,5 plus