XC 500 27,5"

Ref: 8405537

MTB ROCKRIDER XC 500 27,5

Ontwikkeld voor wie regelmatig gaat trainen en deelneemt aan cross country MTB-wedstrijden. Verleg je grenzen en meet je prestaties.

Kies onze MTB XC uit aluminium met een uitstekende GX-transmissie, een REBA-vork en wielen van 27,5". Deze MTB"SWITCH & RIDE" is compatibel met drie wielmaten (27,5", 29" en 27,5" PLUS).

Eerste gebruik

Krijg je het probleem niet opgelost, of staat het niet in de lijst? klik dan op 'om assistentie vragen'.

MTB ROCKRIDER XC 500 27,5"