XC 500 29

Ref: 8405438

MTB ROCKRIDER XC 500 29"

Ontwikkeld voor wie regelmatig gaat trainen en deelneemt aan cross country MTB-wedstrijden. Verleg je grenzen en meet je prestaties.

Kies onze MTB XC uit aluminium met een uitstekende GX-transmissie, een REBA-vork en wielen van 29". Deze MTB "SWITCH & RIDE" is compatibel met drie wielmaten (27,5", 29" en 27,5" PLUS).

Eerste gebruik

Krijg je het probleem niet opgelost, of staat het niet in de lijst? klik dan op 'om assistentie vragen'.

MTB ROCKRIDER XC 500 29"