Neopreen kleding voor harpoenvissen: handleiding, reparatie

REF: 8385341, 8485111, 8485110, 8385491, 8385557

Neopreen kleding voor harpoenvissen: handleiding, reparatie

2018

Ontdek hoe je je neopreen kleding voor harpoenvissen onderhoudt en repareert met onze videotutorials: volg de gids! : handleiding, onderhoudsadvies, reparatie en onderdelen

Eerste gebruik en montage

Het Glideskin-neopreen dat voor deze wetsuit is gebruikt, is erg soepel en elastisch, maar ook fragiel. Let bij het aantrekken op met je nagels en trek niet te hard aan het pak. Trek de mouwen en pijpen beetje bij beetje aan.

Hoe onderhoud ik mijn neopreen kleding voor harpoenvissen?

Hoe repareer ik mijn wetsuit?

AFSPOELEN 

Spoel na je duiksessie je wetsuit meteen af met koud zoet water. Doe dit van binnen en van buiten, en let vooral op de ritsen. Door dit regelmatige onderhoud verwijder je zout- en zandresten en verleng je zo de levensduur van je product.

DESINFECTEREN

Om bacteriën en geurtjes te verwijderen, laat je je wetsuit aan het einde van het seizoen weken in lauw water gemengd met een specifiek reinigingsmiddel, zodat het gedesinfecteerd wordt.

DROGEN

Laat je wetsuit drogen op een brede kleerhanger en vermijd directe blootstelling aan zonlicht. Bewaar hem daarna in een koele, droge ruimte zonder hem op te vouwen, om te voorkomen dat hij beschadigd raakt. 

Compatibel onderdeel

Heb je na je laatste sessie harpoenvissen een scheur, een snee of een gaatje in je wetsuit?  We helpen je bij de reparatie ervan dankzij onze tutorials en de materialen die in de winkel verkrijgbaar zijn. Ontdek de reparatieset voor neopreen en onze lijm, zodat je de reparatie gemakkelijk zelf kunt uitvoeren.

Ik laat de reparatie uitvoeren in de werkplaats

Wil je de reparatie van je wetsuit liever toevertrouwen aan onze gekwalificeerde technici?  
Bekijk online onze aangeboden diensten en prijzen en neem vervolgens contact op met de dichtstbijzijnde winkel, waar onze medewerkers je verder helpen.

Hoe voorkom je dat je duikbril beslaat?

Hoe voorkom je dat je duikbril beslaat?

Condens, de grootste angst van menig duiker en snorkelaar, kan heel snel je onderwateravontuur vergallen... Ontdek onze tips om dit te voorkomen!