Activitytracker Kalenji ONcoach 900

Ref: 8485288, 8485289

ONcoach 900

Opmerking: Je kunt meldingen van je telefoon alleen laten weergeven op de ONcoach 900 als je een iPhone hebt.

EERSTE GEBRUIK

Hoe kies ik aan welke pols ik mijn ONcoach 900 draag?
Hoe moet ik mijn ONcoach 900 kalibreren?
Hoe laat ik weergeven dat mijn dagelijkse stappendoel bereikt is?
Hoe werkt de automatische detectiemodus voor activiteiten?
Wat is de snelheid die tijdens mijn activiteit wordt weergegeven?
Hoe moet ik de stopwatch weer op "0" zetten?
Hoe moet ik mijn sessie opslaan?
Hoe moet ik het horlogebandje vervangen?
Hoe werkt het aanraakscherm?
Is mijn ONcoach 900 waterdicht?

PRECISIE

Het aantal stappen in "Mijn dag" lijkt me aan de lage kant. Is dat normaal?
Wat is het precisieniveau van mijn ONcoach 900?
Waarom wordt het aantal stappen tijdens mijn dagelijkse activiteiten niet precies gemeten?
Hoe kan ik de meetprecisie van mijn ONcoach 900 verbeteren?
Hoe moet ik mijn ONcoach 900 kalibreren?
Waarom is dit toestel niet even precies voor wandelen als voor hardlopen?
Waarom meet mijn ONcoach 900 mijn stappen niet correct?
Welke wandeltypes kan ik beoefenen met de ONcoach 900?
Mijn ONcoach 900 registreert gegevens als ik hem bijvoorbeeld op een tafel leg. Is dat normaal?
Kan ik mijn Oncoach 900 gebruiken terwijl ik met krukken loop?
Kan ik mijn Oncoach 900 gebruiken op mijn hometrainer?

SOFTWARE EN APPLICATIES

Hoe kan ik de gegevens van mijn ONcoach 900 terugvinden in de app?
Moet ik mijn telefoon en mijn horloge gelijktijdig verbonden houden?
Kan ik een sportsessie verwijderen?
Hoe moet ik mijn sessie aanpassen?
Hoe moet ik mijn ONcoach 900 updaten?
Hoe deel ik mijn activiteiten met andere diensten (Strava, Garmin, Polar, Fitbit,....)?

CONNECTIE

Hoe sluit ik mijn Oncoach 900 voor de eerste keer aan?

EEN ANDERE VRAAG?

Hoe reset ik mijn ONcoach 900?
Mag ik mijn Oncoach 900 uitzetten?
Hoe zet ik mijn toestel in "stille modus" voor de nacht en hoe zet ik de achtergrondverlichting uit?
Het scherm is geblokkeerd, wat nu?
Hoe verander ik de weergave van mijn ONcoach 900?
Wat betekent de term "Active time"?
Hoe zet ik de meldingen aan/uit?
Mijn ONcoach 900 wilt niet updaten, wat nu?
 Mijn ONcoach 900 start niet meer op, wat nu?

HANDLEIDING

CONFORMITEITSVERKLARING

logo-android
logo decathlon coach