ONcoach100

Ref: 8376345

ONcoach100

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Hoe kan ik de voortgang aflezen van mijn dagelijks streefstappenplan?
Hoe kan ik de tijd aflezen op min ONcoach 100?
Hoe neem ik een sportsessie op met de trainingmodus?
Hoe bevestig ik mijn ONcoach 100 op mijn pols?
Hoe kan ik mijn slaap meten?
Hoe koppel ik mijn ONcoach 100 met de ONcoach-applicatie?
Ik zie geen activiteit- of slaapperiode op de app, hoe zit dat?
Hoe kan ik mijn doelen instellen met niet en/of wel slapen?
Bij het aanmaken van mijn account, kreeg ik een bericht “E-mailadres bestaat al”, wat moet ik doen?
Hoe synchroniseer ik mijn trainingen?
logo-ios
logo-android

INLOGGEN

Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik in de auto zit?
Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik niet loop?
Telt mijn ONcoach 100 het aantal stappen wanneer ik een wandelwagen duw?

NAUWKEURIGHEID

Worden mijn middagdutjes opgeslagen?
De afstand die ik hard lopend heb afgelegd lijkt mij niet juist (in de trainingmodus)
Wat zijn de verschillende slaapfasen?
Wat is de mate van nauwkeurigheid van mijn ONcoach 100 bij het hardlopen (in trainingmodus)?
Wat is de mate van nauwkeurigheid van mijn ONcoach 100 voor mijn dagelijkse loopactiviteit?

BATTERIJ

De LED-display is zwak of werkt niet, wanneer ik de knop indruk, hoe komt dat?
Hoe vervang ik de batterij van mijn ONcoach 100?
Wat is de autonomie van de ONcoach 100?

EEN ANDERE VRAAG?

Is min ONcoach 100 waterdicht?
Wat is de Trainingmodus?
Wat is de geheugencapaciteit van mijn ONcoach 100?