ONdaily 700

Ref: 8348669

ONDAILY 700

-

Software en applicaties

Ik kan mijn horloge niet inloggen op de applicatie decathlon coach. hoe ga ik te werk?
Hoe log ik met mijn horloge in op runkeeper?
Hoe log ik met mijn horloge in op strava?

Nauwkeurigheid

Wanneer ik hardloop met mijn horloge, zijn de gegevens die worden geregistreerd door mijn horloge (met de activiteitmonitor) en de gegevens die worden geregistreerd op mijn smartphone-applicatie (mirror-functie) niet hetzelfde. is dat normaal?
Hoe verander ik de instellingen van mijn horloge?
Mijn caloriewaarde is 0 bij het opstaan, is dat normaal?

Een andere vraag?

Ik gebruik een nieuwe telefoon met mijn horloge. hoe ga ik te werk?
Hoe worden mijn dagelijkse activiteiten berekend?
Ik wil mijn dagelijkse activiteiten (lopen) synchroniseren met mijn applicatie decathlon coach. hoe ga ik te werk?
Het glasplaatje van mijn horloge zit vast, wat moet ik doen?
Wanneer ik ga hardlopen wordt mijn dagelijkse activiteit meegeteld in mijn activiteit hardlopen, maar ook in mijn activiteit lopen. is dat normaal?