ONmove 500

Ref: 8223881

ONMOVE 500

-

Eerste ingebruikneming

Kan ik de onmove 500 gebruiken met decathloncoach in plaats van met de geonaute software?

Software en applicaties

Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de geonaute software te gebruiken (gpx-bestand)?
Hoe kan ik een route die ik in de geonaute software heb uitgetekend overzetten op de onmove?
Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de geonaute-software.
Is mijn gps-horloge onmove 500 compatibel met mac os?
logo-windows
logo-mac

Nauwkeurigheid

Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?
Is de onmove 500 compatibel met een hartslagband?
Hoeveel metingen per seconde kan mijn horloge registreren (bemonsteringsfrequentie)?

Batterij

Waarom laadt mijn horloge niet goed op?

Een andere vraag?

Is de onmove 500 waterdicht?
Wat moet ik doen als het scherm van de onmove vastloopt?
Mijn bandje of usb-kabel is kwijt of stuk, waar kan ik een nieuwe krijgen?