ONmove 500 HRM

Ref: 8391961, 8391963, 8391962, 8529029, 8529028

ONMOVE 500 HRM

Eerste ingebruikneming

Hoe verander ik de waarden die tijdens het sporten zichtbaar zijn op het scherm?
Hoe gebruik ik mijn product?
Hoe kan ik de sportsessies van mijn gps-horloge onmove 500 overzetten op mijn computer?
logo-ios
logo-windows
logo-android
logo-mac

Inloggen

Hoe zet ik de sessies over van mijn onmove 500 op mijn smartphone?
Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door onconnect?

Nauwkeurigheid

Wat is fastfix en hoe weet ik of het up-to-date is?
Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?

Een andere vraag?

Waarom ziet de onmove 500 mijn hartslagband niet?
Hoe start ik binnen een sessie op?
Wat moet ik doen als mijn gps-horloge onmove 500 niet opstart?

Batterij

Mijn laadkabel, bandje of usb-ingang zijn stuk of kwijt. waar kan ik een andere krijgen?
Waarom gaat de batterij van mijn onmove 500 zo snel leeg?
Waar kan ik mijn gps-horloge onmove 500 mee opladen?
Kan ik mijn horloge gebruiken tijdens het opladen?