ONmove 700

Ref: 8181362

ONmove 700

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Kan ik de ONmove 700 gebruiken met DecathlonCoach in plaats van met de Geonaute Software?

SOFTWARE EN APPLICATIES

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet op de Geonaute-software.
Hoe kan ik een route die ik in de Geonaute Software heb uitgetekend overzetten op de ONmove?
Hoe kan ik mijn sessies downloaden om ze ergens anders dan in de Geonaute Software te gebruiken (GPX-bestand)?
Is mijn gps-horloge ONmove 700 compatibel met MAC OS?

NAUWKEURIGHEID

Hoeveel metingen per seconde kan mijn horloge registreren (bemonsteringsfrequentie)?
Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het gps-signaal sneller vindt?
Hoe kan ik zorgen voor een betere ontvangst van mijn hartslag op de ONmove 700?

BATTERIJ

Waarom laadt mijn horloge niet goed op?

EEN ANDERE VRAAG?

Mijn bandje of USB-kabel is kwijt of stuk, waar kan ik een nieuwe krijgen?
Wat moet ik doen als het scherm van de ONmove vastloopt?
Is de ONmove 700 waterdicht?

HANDLEIDINGEN

logo-mac