Ecouteurs Kalenji 500

Ref: 8731603

TWS 100

Ontwikkeld voor stabiliteit en comfort bij hardlopen op muziek! Ze zijn bestand tegen regen en transpiratie.

Voor deze bluetooth-oortjes hebben we in het bijzonder gelet op het positiebehoud en comfort, zodat je alles uit je training op muziek kunt halen zonder je druk te maken over je oortjes.

GEBRUIKSPROBLEMEN

Mijn geluid valt soms weg, wat kan ik hieraan doen?

We hebben veel zorg besteed aan de kwaliteit van de bluetooth-ontvangst van onze TWS 100, zodat je geluid nooit weg zou mogen vallen. Elk artikel is na productie nog getest in een speciale kamer om de bluetooth-prestaties te controleren. Mocht je geluid toch wegvallen, controleer dan of er geen elementen rond je telefoon zijn die het bluetooth-signaal kunnen blokkeren. Sommige telefoonhoesjes kunnen het signaal verstoren. Draag je je telefoon in je zak, plaats hem er dan in met het scherm naar buiten en niet naar je lichaam.
Je smartphone moet binnen een straal van maximaal 2 tot 3 meter blijven.

Ecouteurs Kalenji TWS 100
Ecouteurs Kalenji TWS 100

EERSTE GEBRUIK

Om de oortjes veilig te kunnen vervoeren, zit er een bescherming op de laadconnectoren, die het opladen blokkeert.
Na aankoop moet je die bescherming dus verwijderen, zodat je de oortjes normaal kunt opladen in de case.

vaak gestelde vragen OVER DE twS 100 BLUETOOTH OORTJES

Hoe koppel ik de oortjes TWS 100 aan mijn smartphone?
Hoe plaats ik de oortjes goed in mijn oren?
Bediening: volume
Bediening: bellen
Bediening: muziek

EEN ANDERE VRAAG?

Hoe maak ik in het dagelijks gebruik verbinding met de oortjes?

Als je oortjes eenmaal gekoppeld zijn met je telefoon, hoef je er alleen nog voor te zorgen dat de bluetooth op je telefoon aan staat. Je ziet dan een klein bluetooth-icoontje in de statusbalk bovenin je telefoon.
Haal de oortjes uit de case, ze zullen vrijwel direct verbinding maken met je telefoon.
Als het lichtje blauw blijft, hebben ze geen verbinding kunnen maken. Ga in dat geval naar het bluetooth-menu op je telefoon en tik op TWS 100 in de lijst van apparaten in de buurt.

Ecouteurs Kalenji TWS 100

ONDERHOUD

Hoe onderhoud ik mijn oortjes?

Verwijder voor het onderhoud van de oortjes de dopjes en maak ze aan de binnenkant schoon. Gebruik een zacht doekje voor de oplaadpinnen van de oortjes.

REPARATIES

Voor eventuele reparaties heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Hieronder vind je een lijst van de beschikbare onderdelen.
Kan je product niet worden gerepareerd, breng het dan naar een verzamelpunt voor elektronisch afval of naar een DECATHLON-winkel. Zo kunnen de oortjes optimaal worden gerecycled.

ONDERDELEN

Dit is de lijst van de verkrijgbare onderdelen voor de TWS 100:
neem voor deze producten contact op met onze technische assistentie via het formulier onderaan deze pagina. Zo kunnen we samen een oplossing vinden voor jouw probleem.

CONFORMITEITSVERKLARING

handleiding

wens JE CONTACT OP te NEMEN MET DE KLANTENDIENST VAN DECATHLON?

VUL HET FORMULIER IN EN WE KOMEN BIJ JE TERUG

Ecouteurs Kalenji 500