TENT-4.2

REF: 8384151

GEZINSTENT AIR SECONDS 4.2 XL FRESH&BLACK | 4 PERSONEN | 2018

2017

IS JE TENT STUK? GOOI ZE NIET WEG!

Weet dat de ecologische voetafdruk van een weggegooide tent overeenkomt met een autorit van meer dan 3000 km. Om die impact te verkleinen, wil Decathlon ervoor zorgen dat alle tenten herstelbaar zijn en na hun reparatie weer in perfecte staat verkeren!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap om je tent te repareren waar nodig.

Al onze tenten worden verkocht met een garantie tegen eventuele fabricagefouten. Indien je tent nog onder de garantie valt, nemen wij de kosten voor de reparatie op ons en kun je ze meteen naar het atelier van je Decathlon-winkel brengen. Valt ze niet meer onder garantie of werd ze beschadigd door verkeerd gebruik, dan kun je ze erg gemakkelijk zelf repareren (of op jouw kosten in het atelier laten repareren).

Een tentboog repareren

Om je boog te repareren volstaat het om hem op onderstaand plan te lokaliseren, het onderdeel online of in je atelier te bestellen en de stappen uit het filmpje te volgen.

De boog van een tent kan bestaan uit:

- glasvezel of aluminium. In dat geval heeft hij uit stokdelen en -hulzen, die met een elastiek verbonden zijn.

- een opblaasbare luchtband. In dat geval bestaat hij uit een luchtband met sluitdop.

1/ Het plan van mijn tent

schema_tente4.2

ONZE TIP: Bestel op voorhand via de telefoon het onderdeel dat je nodig hebt. Zo vermijd je nodeloze verplaatsingen naar de winkel.

De buitentent repareren

1/ Vervangstuk

De buitentent is het zichtbare deel van de tent. Om ze te vervangen volstaat het om de stappen in het volgende filmpje te volgen en het onderdeel in de winkel of op de website te kopen.

ONZE TIP: Bestel op voorhand via de telefoon het onderdeel dat je nodig hebt. Zo vermijd je nodeloze verplaatsingen naar de winkel.

hoe een buitentent herstellen

Nog een tip: met een stuk tape kun je scheuren in je buitentent herstellen. Afhankelijk van de kwaliteit van je tape kan die reparatie volstaan om de hele levensduur van je tent mee te gaan.~Opgelet: we raden aan om de reparatietape op de binnenkant van de buitentent te kleven. Zo blijft hij beter zitten.

Mijn binnentent repareren

1/ Vervangstuk

De binnentent is de binnenkant, het deel waarin je je luchtbed of matje legt. Om ze te vervangen volstaat het om de stappen in het volgende filmpje te volgen en het onderdeel in de winkel of op de website aan te kopen.

ONZE TIP: Bestel op voorhand via de telefoon het onderdeel dat je nodig hebt. Zo vermijd je nodeloze verplaatsingen naar de winkel.

Nog een tip: met een stuk tape kun je scheuren in je buitentent herstellen. Afhankelijk van de kwaliteit van je tape kan die reparatie volstaan om de hele levensduur van je tent mee te gaan.~Opgelet: voor een optimale hechting raden we aan om de reparatietape op de binnenzijde van je buitentent te kleven.

hoe een buitentent herstellen

Atelierdiensten

Je kunt alle handelingen zoals hierboven beschreven zelf uitvoeren of je kunt de reparatie van je tent toevertrouwen aan het atelier van je Decathlon-winkel. Klik op onderstaande link voor meer informatie over de diensten aangeboden in het atelier:

Accessoires

Je vindt alle accessoires op de Decathlon-website of in de Decathlon-winkel.