OPKLAPBAAR RACK 500

Ref: 8616805

OPKLAPBAAR RACK 500

2022

Start verkoop: 2022

Onze productontwikkelaars ontwierpen dit rack om thuis aan krachttraining te kunnen doen

Zonder consessies te doen aan compactheid en stevigheid. Na je training kan je het rack in minder dan 1 minuut opklappen en daarna verplaatsen met behulp van de wieltjes om het op te bergen tegen de muur.

DE VOORDELEN:

Stevigheid: Maximale belasting: 200 kg Optrekstang: 130 kg.

Gemakkelijk te verplaatsen: Kantel het rack om het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Stabiel: Uiterst stabiel dankzij de lengte van 128 cm.

Compact: Op te klappen in minder dan 1 minuut. De lengte wordt ingekort van 128 cm tot 47 cm.

Veelzijdig: Voor dit rack zijn diverse accessoires verkrijgbaar (set dipsteunen, katrol enz.).

Montage van het opklapbare rack 500

Je koos voor een product van het merk CORENGTH en we danken je voor je vertrouwen.Β Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

OPKLAPBAAR RACK 500

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

Knarsend geluid

Controleer of de schroeven voldoende vastgedraaid zijn.

Probleem met het opklappen

Controleer of je het rack goed hebt gemonteerd.
Stap 1 en 2 van de handleiding: heb je de onderdelen X en T in de juiste richting gemonteerd?
Stap 7: heb je onderdeel F in de juiste richting gemonteerd?

Opklappen:
Het opklappen moet gebeuren zonder gewichten of halterstang.
Verwijder de steunen en veiligheidssteunen.
Verwijder de veiligheidspen.
Draai de spanwieltjes goed los.
Klap het rack op met behulp van de handgreep.

PROBLEEM MET HET OPKLAPPEN
Probleem met het openklappen

Controleer of je het rack goed hebt gemonteerd.
Stap 1 & 2 van de handleiding: heb je de onderdelen X en T in de juiste richting gemonteerd?
Stap 7: heb je onderdeel F in de juiste richting gemonteerd?

Zorg ervoor dat de veiligheidswieltjes goed losgedraaid zijn.
Plaats je voet tussen de staanders om te helpen bij het openen van het rack.Β
Doe dit niet blootvoets.
Als het rack open staat, draai je de knoppen opnieuw vast en plaats je de veiligheidspen op de bovenste staander.

Het rack niet openklappen als er gewichten en/of een halterstang aan bevestigd zijn.

Ik heb een probleem
Het rack klapt vanzelf open

Controleer de veiligheidspen.
Controleer of de veiligheidswieltjes voldoende vastgedraaid zijn

IK HEB EEN PROBLEEM
Onderdelen
RACK 900

Onderhoud

Je beleeft veel plezier aan je toestel, dus moet je er goed voor zorgen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Opbergadvies

Niet opbergen op een vochtige plaats of buiten.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik. Norm EN 20957-1 en EN 20957-4 (enkel voor particulier gebruik).
Enkel voor binnengebruik.
Maximaal gewicht van de gebruiker 130 kg.
Maximale belasting 200 kg (gebruiker niet inbegrepen).
Geen dynamische bewegingen maken.

Onderhoudsadvies

1. Controleer na de montage en na elk gebruik of de bevestigingselementen goed zijn aangeschroefd en niet uitsteken.

2. Gebruik een handdoek tijdens je oefeningen en maak het product na elk gebruik schoon met een (vochtige) doek.

Handleiding

• OPKLAPBAAR RACK 500

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om deze te downloaden.

RACK 900

Onderdelen voor dit product bestellen

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE KRACHTTRAININGSTOESTEL?

Samenstelling

SAMENSTELLING
Frame/onderstel
90% staal
5% polypropyleen,Β
5% droog nitrilbutadieenrubber

RACK 900

Onze beloftes

Corength geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).