OPKLAPBAAR RACK 500

Ref: 8616805

OPKLAPBAAR RACK 500

Start verkoop: 2022

Onze productontwikkelaars ontwierpen dit rack om thuis aan krachttraining te kunnen doen

Zonder consessies te doen aan compactheid en stevigheid. Na je training kan je het rack in minder dan 1 minuut opklappen en daarna verplaatsen met behulp van de wieltjes om het op te bergen tegen de muur.

DE VOORDELEN:

Stevigheid: Maximale belasting: 200 kg Optrekstang: 130 kg.

Gemakkelijk te verplaatsen: Kantel het rack om het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.

Stabiel: Uiterst stabiel dankzij de lengte van 128 cm.

Compact: Op te klappen in minder dan 1 minuut. De lengte wordt ingekort van 128 cm tot 47 cm.

Veelzijdig: Voor dit rack zijn diverse accessoires verkrijgbaar (set dipsteunen, katrol enz.).

Montage van het opklapbare rack 500

Je koos voor een product van het merk CORENGTH en we danken je voor je vertrouwen. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

Knarsend geluid
Probleem met het opklappen
Probleem met het openklappen
Het rack klapt vanzelf open

Onderhoud

Je beleeft veel plezier aan je toestel, dus moet je er goed voor zorgen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Opbergadvies
Gebruiksbeperking
Onderhoudsadvies

Handleiding

Onderdelen voor dit product bestellen

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE KRACHTTRAININGSTOESTEL?

RACK 900

Samenstelling

SAMENSTELLING
Frame/onderstel
90% staal
5% polypropyleen,
5% droog nitrilbutadieenrubber

Onze beloftes

Corength geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

RACK 900