RACK 900

Ref: 8491828

RACK 900

Start verkoop: 2019

Ons productontwikkelingsteam bedacht dit rack voor krachttraining met gewichten, halters en geleide lasten.

ZIJN VOORDELEN:

Stevigheid: getest met lasten tot 200 kg. Trekstang: max. 150 kg

Veelzijdigheid: veel verschillende oefeningen mogelijk met vrije gewichten, geleide gewichten en eigen lichaamsgewicht

Modulariteit: mogelijkheid om de stanghouders in te stellen in functie van je oefeningen.

Aanpasbaarheid: mogelijkheid om de stanghouders in te stellen tussen 55 en180 cm, per 5 cm.

Compatibiliteit: kan gecombineerd worden met de bank 900. Adapter voor diameter gewichten (28 en 50 mm)

MONTAGE

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

PIEPEND GELUID
IK HEB PROBLEMEN MET HET TREKKEN VAN DE GEWICHTEN
DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE TECHNICI.

RACK 900

ONDERHOUD

Je beleeft veel plezier aan je fitnesstoestel, dus moet je er goed zorg voor dragen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING
ONDERHOUDSADVIES

HANDLEIDING

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

Structuur

30% - Staal

70% - Polypropyleen

Doppen

100% - Rubber - Butadieen (BR)

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

RACK 900