chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376

REF: 8512376, 8512377, 8529932

MTB SCHOENEN ROCKRIDER ST 100

Deze schoenen met hybridezool zijn ontworpen voor je eerste ritten op de MTB, tot anderhalf uur.

Op zoek naar een MTB-schoen om te fietsen ... en te wandelen? Dankzij de hybridezool bieden de MTB-schoenen ST 100 tegelijk grip terwijl je trapt en flexibiliteit terwijl je stapt.

De compatibele plaatjes en pedalen

Het vinden van de juiste combinatie van schoenen, schoenplaatjes en pedalen is niet altijd eenvoudig.

Tip # 1 Vermijd het combineren van verschillende merken schoenplaatjes en pedalen. Voorbeeld: SPD Btwin-schoenplaatje met SPD Btwin-pedalen OF SPD Shimano-schoenplaat met SPD Shimano-pedalen.

Tip # 2 Compatibiliteit wordt niet gegarandeerd met clip-on ENDURO / FREERIDE-type pedalen (bijv. BTWIN SPD AUTO 540 CAGE, SHIMANO SPD AUTO M424). Voor deze pedalen is een voorafgaande test noodzakelijk.

Om een optimale betrokkenheid te garanderen, vindt u hieronder de lijst met schoenplaten en pedalen die compatibel zijn met ST 100-schoenen.

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_cales

Eerste gebruik

Hoe moet ik mijn plaatjes vastzetten?

Draai uw plaatje vast met een kracht van 6 N / m.U kunt ook een momentsleutel gebruiken om deze vast te zetten.

Ik heb een probleem

Ik kan niet in of uit mijn pedaal klikken

Als u het moeilijk of zelfs onmogelijk vindt om in uw pedaal  klikken, controleer dan de volgende punten:1- Controleer of uw plaatje goed op uw schoen is geschroefd.2 - controleer of uw plaatje goed gepositioneerd is op de opdruk op uw zool3- controleer of de spanning van je pedaal in het midden ligt. U kunt ook een schroevendraaier gebruiken om de spanning tot een minimum te beperken om het klikken te vergemakkelijken.4- Controleer ook de compatibiliteit van uw schoenplaatjes en pedalen in de productfiche.

Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op via support of neem contact op met uw dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel.

Mijn schroef is beschadigd, ik kan mijn plaatje niet vastzetten

Als de schroefdraad van uw plaatje beschadigd is, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het ontwerpteam via het assistentieformulier zodat zij u een set schroefdraden zal sturen.U hoeft alleen de volgende stappen met de hand uit te voeren (zonder specifiek gereedschap):1- verwijder de uitneembare zool uit uw schoen2- Til het kleine voorgesneden venster aan de binnenkant en naar de voorkant van je schoen op (ter hoogte van het plaatje)3- verwijder de gebroken schroefdraad4- vervang de nieuwe nieuwe schroefdraad5- Vervang het voorgesneden raam en vervang uw uitneembare zool.

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_pasdevis
ROCKRIDER ST 100 MTB SCHOENEN

Assistentie nodig?

Ik onderhoud mijn mtb schoenen

Ontdek de tips van d'alexandra, ingenieur mtb schoenen.

1. Je kunt je schoenen schoonmaken met een waterstraal en een zachte doek (zonder wasmiddel). Stop ze niet in de wasmachine of droger.

2. Om een optimale droging te garanderen, raden we je aan de binnenzool in je schoen te verwijderen.~Vervolgens kunt u de schoen en de binnenzool afzonderlijk laten drogen.~Zorg ervoor dat u uw schoen verticaal plaatst om de afvoer van opgehoopt water te bevorderen.

TIP: om het drogen van je schoen te versnellen, kun je krantenpapier bal erin stoppen!

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_entretien