chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

Ref: 8500914, 8529819, 8529817

ROCKRIDER ST 500 MTB SCHOENEN

Deze comfortabele schoenen met hybridezool (compatibel met SPD-plaatjes) zijn ontwikkeld voor al je MTB-ritten van meer dan 2 uur.

Lopen of trappen? Beide! De hybridezool biedt grip op zowel pedalen als de grond. Geniet van het comfort en de goede pasvorm in deze MTB-schoenen ST 500. Pluspunt: het snelsluitsysteem.

De compatibele plaatjes en pedalen

Het vinden van de juiste combinatie van schoenen, schoenplaatjes en pedalen is niet altijd eenvoudig.

Tip # 1 Vermijd het combineren van verschillende merken schoenplaatjes en pedalen. Voorbeeld: SPD Btwin-schoenplaatje met SPD Btwin-pedalen OF SPD Shimano-schoenplaat met SPD Shimano-pedalen.

Tip # 2 Compatibiliteit wordt niet gegarandeerd met clip-on ENDURO / FREERIDE-type pedalen (bijv. BTWIN SPD AUTO 540 CAGE, SHIMANO SPD AUTO M424). Voor deze pedalen is een voorafgaande test noodzakelijk.

Om een optimale betrokkenheid te garanderen, vindt u hieronder de lijst met schoenplaten en pedalen die compatibel zijn met ST 100-schoenen.

Ik heb een probleem

De sluiting is stuk
Mijn schroef is beschadigd, ik kan mijn plaatje niet vastzetten
Ik kan niet in of uit mijn pedaal klikken

Ik onderhoud mijn mtb schoenen

Ontdek de tips van alexandra, ingenieur mtb schoenen.

1. Je kunt je schoenen schoonmaken met een waterstraal en een zachte doek (zonder wasmiddel). Stop ze niet in de wasmachine of droger.

2. Om een optimale droging te garanderen, raden we je aan de binnenzool in je schoen te verwijderen.~Vervolgens kunt u de schoen en de binnenzool afzonderlijk laten drogen.~Zorg ervoor dat u uw schoen verticaal plaatst om de afvoer van opgehoopt water te bevorderen.

TIP: om het drogen van je schoen te versnellen, kun je krantenpapier bal erin stoppen!

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_entretien