Scale 700

Ref: 8353713

Scale 700

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Wat zijn de beste voorwaarden om u te wegen met een weegschaal met impedantiemeter?
Hoe meet mijn weegschaal met impedantiemeter mijn lichaamssamenstelling?
Wat is het verschil tussen"standaard" en"sport" profiel?
Wat zijn de voorzorgsmaatregelen bij gebruik voor de weegschaal met impedantiemeter Scale 700?
Hoe kan ik mijn online weegschaal gebruiken voor verschillende gebruikers?

SOFTWARE EN APPLICATIES

Moet ik mijn telefoon gebruiken telkens als ik mij weeg?
Mijn weegschaal geeft"P1P2" weer nadat ik mij heb gewogen, wat moet ik doen?
logo-ios
logo-android

NAUWKEURIGHEID

Wat is het cijfer van de lichaamsmassa (BMI)?
Wat is basisstofwisseling?
Wat is spiermassa?
Hoe nauwkeurig is mijn weegschaal met impedantiemeter?
Wat is vetmassa?

EEN ANDERE VRAAG?

Hoe kan ik mijn weegschaal koppelen aan mijn myGeonaute account?
Hoe vaak per maand moet ik mij wegen?
Ik heb een medische implantaat, mag ik een weegschaal met impedantiemeter gebruiken?
Wat is het belang van het kennen van zijn vetpercentage?

HANDLEIDINGEN

CONFORMITEITSVERKLARING