SET VOOR BOOGSCHIETEN DISCOVERY 100

Ref: 8751166

SET VOOR BOOGSCHIETEN DISCOVERY 100

2022

Montage- en gebruiksadvies om goed van start te gaan, handleidingen, reserveonderdelen, thuisreparaties ... volg de onderhoudsgids van onze DISCOVERY 100-set!

Reserveonderdelen bestellen

Klik op het onderdeel dat je wilt bestellen.

SET VOOR BOOGSCHIETEN DISCOVERY 100
SET VOOR BOOGSCHIETEN SOFTARCHERY 100

Vervanging van verloren of gebroken onderdelen
die niet beschikbaar zijn

Neem contact met ons op via het e-mailadres [email protected] in geval van verlies of breuk van onderdelen die niet beschikbaar zijn in onze catalogus met accessoires (schroeven, boogarmen, ...). Zo kunnen we samen de beste oplossing voor reparatie vinden.

Tir Γ  l'arc sΓ©curitΓ©

Veilig boogschieten

Boogschieten kan al vanaf een heel jonge leeftijd. Houd hierbij zeker rekening met de volgende tips, om optimaal en volledig veilig van deze momenten te kunnen genieten.