SET MET SNELHEIDS- EN TRAPFREQUENTIESENSOR ANT+/BLUETOOTH SMART B'TWIN

Ref: 8487041

SET MET SNELHEIDS- EN TRAPFREQUENTIESENSOR ANT+/BLUETOOTH SMART B'TWIN

Ontworpen om de snelheid en trapfrequentie te meten door de sensoren te koppelen aan een fietscomputer/fiets-gps of een smartphone/tablet.

Set met snelheids- en trapfrequentiesensor. Eenvoudig te monteren op de wielnaaf en de crank. Verbinding met ANT+ en bluetooth smart.

Eerste gebruik

HOE KAN IK CONTROLEREN OF MIJN SMARTPHONE OF TABLET COMPATIBEL IS MET DE BLUETOOTH SMART-TECHNOLOGIE?
IK KAN MIJN ACTIVATIECODE NIET GEBRUIKEN
HOE KAN IK B'TWIN TRAINING OP MIJN TELEVISIE WEERGEVEN?
HOE KOPPEL JE JE SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR MET JE TABLET OF JE SMARTPHONE?
HOE MONTEER JE DE SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR OP JE FIETS?
IK KAN GEEN BLUETOOTH-VERBINDING MAKEN MET DE SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR
HOE KAN IK CONTROLEREN OF MIJN SENSOR CORRECT GEPLAATST IS?
KAN IK B'TWIN TRAINING VERDER BLIJVEN GEBRUIKEN ALS HET GRATIS ABONNEMENT VAN DRIE MAANDEN VERLOPEN IS?
WAAROM MOET IK EEN GEONAUTE-ACCOUNT AANMAKEN?
WAAR DIENEN DE KNOP EN DE LED VAN DE SNELHEIDS-/TRAPFREQUENTIESENSOR VOOR?