HOE KUN JE JE EASYBREATH-MASKER REPAREREN?

REF: 8491269, 8491268, 8491266, 8573239, 8573237

SNORKELMASKER EASYBREATH 500 SUBEA

2020

Welkom op de klantendienstpagina van je Easybreath 500-snorkelmasker.
Hier vind je al onze adviezen over hoe je je masker kunt gebruiken, onderhouden en repareren.

Eerste gebruik en montage

Voor een optimaal gebruik van je masker moet je je haar naar achteren doen om je voorhoofd vrij te maken en de waterdichtheid te garanderen. Een baard kan ook invloed hebben op de waterdichtheid. Om het masker op te zetten, plaats je eerst je kin. Zodra je het masker op hebt, stel je de riempjes af door ze naar achteren te trekken in plaats van opzij. 

Onderhoud van het Easybreath-masker

Omdat het voortdurend in contact komt met zout, zand en eventueel vuil dat je tegenkomt in het water, moet je je Easybreath-masker goed onderhouden.

HOE MOET JE JE EASYBREATH-MASKER ONDERHOUDEN?

AFSPOELEN

Spoel je masker in ieder geval na elk gebruik af met schoon water om eventuele zout- en zandresten te verwijderen. Het is mogelijk dat er een paar zandkorrels in de snorkel zijn gekomen, waardoor deze niet goed meer past. Door je masker af te spoelen zou dit probleem snel opgelost moeten zijn.

INWRIJVEN

Wrijf vervolgens, indien mogelijk, met je vingers de binnen- en buitenkant van het glas in met zeep of afwasmiddel. Spoel vervolgens af met schoon water om het schoonmaakmiddel te verwijderen.

DROGEN

Om je snorkelmasker te drogen (wat belangrijk is), kun je een zachte handdoek gebruiken of het aan de lucht laten drogen (uit de buurt van de zon en warmtebronnen).

OPBERGEN

Als je je Easybreath-masker alleen in de zomer gebruikt, zorg er dan voor dat je het goed schoonmaakt voordat je het aan het einde van het seizoen opbergt. Zo voorkom je dat bacteriën en schimmel zich kunnen ontwikkelen.

Compatibele onderdelen

Wil je je snorkelmasker zelf herstellen, maar weet je niet hoe? Ontdek dan snel onze videotutorials voor hulp bij elke reparatie: de hoofdband, de ventielen, de afdekkap en de snorkel van je Easybreath!
Bekijk hier alle reserveonderdelen die compatibel zijn met je Easybreath. Bestel direct online en laat het onderdeel thuis of in de dichtstbijzijnde winkel bezorgen, zodat je je masker snel zelf kunt repareren.

LAAT JE EASYBREATH-MASKER REPAREREN

Ik laat de reparatie uitvoeren in de werkplaats

Heb je geen tijd of ben je niet zo handig om je Easybreath zelf te repareren? Bekijk online onze aangeboden diensten en prijzen en neem contact op met je dichtstbijzijnde winkel om de reparatie te regelen.

Hoe kies je een duikbril?

Hoe kies je de juiste duikbril?

De juiste snorkel- of duikbril voor diepzeeduiken of harpoenvissen kiezen is heel belangrijk om ten volle van je ontdekkingstocht in zee te genieten. Ontdek hier onze tips om de juiste duikbril voor jouw activiteit te kiezen!