snorkelmasker easybreath 900 Decathlon

REF: 8732697, 8732695, 8528540, 8771629, 8528400

SNORKELMASKER VOOR VOLWASSENEN EASYBREATH 900 BLAUW

2022

Welkom op de klantenservicepagina van je snorkelmasker Easybreath 900.
Hier vind je al onze adviezen om je snorkelmasker correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren.

Eerste gebruik en montage

Voor een optimaal gebruik van je masker moet je je haar naar achteren doen om je voorhoofd vrij te maken en de waterdichtheid te garanderen. Opgelet: een baard kan ook invloed hebben op de waterdichtheid. Zet het masker op door eerst je kin te positioneren. Als je het masker op je hoofd hebt, verstel je de bandjes door ze naar achteren te trekken en niet naar de zijkant. 

Hoe moet ik mijn Easybreath 900 onderhouden?

Omdat het voortdurend in contact komt met zout, zand en eventueel vuil dat je tegenkomt in het water, moet je je Easybreath-masker goed onderhouden.

SNORKELMASKER VOOR VOLWASSENEN EASYBREATH 900 BLAUW: handleiding, reparatie

AFSPOELEN

Spoel je masker in ieder geval na elk gebruik af met schoon water om eventuele zout- en zandresten te verwijderen. Het is mogelijk dat er een paar zandkorrels in de snorkel zijn gekomen, waardoor deze niet goed meer past. Door je masker af te spoelen zou dit probleem snel opgelost moeten zijn.

INWRIJVEN

Wrijf vervolgens, indien mogelijk, met je vingers de binnen- en buitenkant van het glas in met zeep of afwasmiddel. Spoel vervolgens af met schoon water om het schoonmaakmiddel te verwijderen.

DROGEN

Om je snorkelmasker te drogen (wat belangrijk is), kun je een zachte handdoek gebruiken of het aan de frisse lucht laten drogen (uit de buurt van de zon en warmtebronnen).

OPBERGEN

Als je je Easybreath-masker alleen in de zomer gebruikt, zorg er dan voor dat je het goed schoonmaakt voordat je het aan het einde van het seizoen opbergt. Zo voorkom je dat bacteriën en schimmel zich kunnen ontwikkelen.

Compatibele onderdelen

Wil je je snorkelmasker zelf herstellen, maar weet je niet hoe? Ontdek dan snel onze videotutorials voor hulp bij elke reparatie: van de hoofdband, de ventielen, het klepje en de snorkel van je Easybreath!
Vind hier alle onderdelen die compatibel zijn met je Easybreath-snorkelmasker. Bestel direct online en laat het onderdeel bij jou thuis of in de dichtstbijzijnde winkel bezorgen, zodat je het snel zelf kunt repareren.

Werkplaats Decathlon reparatie snorkelmasker easybreath

Ik laat de reparatie uitvoeren in de werkplaats

Heb je geen tijd of ben je niet zo handig om je Easybreath zelf te repareren? Bekijk online onze aangeboden diensten en prijzen en neem contact op met je dichtstbijzijnde winkel om de reparatie te regelen.

Hoe bestrijd je de kou bij het duiken?

Hoe bestrijd je de kou bij het duiken?

Elke duiker heeft zo zijn gewoontes en middeltjes om de koude beter te verdragen, zowel voor, tijdens als na een duik. Wij delen de onze met jullie.