Speed springtouw Corength

Ref: 8558694, 8604665

SPEED SPRINGTOUW PRO

2021

Dit springtouw werd door ons productontwikkelingsteam specifiek ontworpen voor crosstraining (gebruik op een gladde ondergrond).

Het is ideaal voor sporters die bedreven zijn in het uitvoeren van dubbele sprongen tijdens crosstraining.
Dit springtouw is voornamelijk bedoeld voor experten.

Productvoordelen

• STEPPER MS 100

Repareerbaar

Vind alle onderdelen voor dit product.

• speed springtouw

Draaikwaliteit

Kogellagers met een zeer hoge rotatiesnelheid.

• PRODUCTVOORDELEN

Verstelbaar en met ergonomische greep

Eenvoudige aanpassing van de lengte van het touw.

Aluminium handgrepen met een antislipgrip.

Speed springtouw

Onze beloftes

Corength biedt een garantie van 2 jaar op onderdelen en werkuren vanaf de datum van aankoop, waarbij de datum op de kassabon als bewijs geldt.*
*Details onderaan deze pagina

Problemen oplossen

Kan ik mijn springtouw afstellen?

JA
Draai een van de verstelschroeven van een van de handgrepen los.
Wanneer je rechtop staat, met je voeten op het touw, moeten de handgrepen bij voorkeur tot aan je oksels komen..

Zorg ervoor dat beide bevestigingsschroeven goed zijn vastgedraaid met behulp van een inbussleutel nadat je de lengte van je touw hebt aangepast.

Verwijder de beschermdop van het touw, knip het overtollige deel af, plaats de dop terug.
Bekijk onze instructievideo hieronder!

PROBLEMEN OPLOSSEN
 Kan ik mijn springtouw binnen gebruiken?

JA
Binnenshuis, als de vloer niet slijtend is voor de kabel, raden we aan om de transparante beschermende mantel te verwijderen om het touw lichter te maken en de rotatie te vergemakkelijken.

Speed springtouw
Kan ik mijn springtouw buiten gebruiken?

JA.
Als je het springtouw buitenshuis wilt gebruiken, moet je de transparante mantel gebruiken die als accessoire is meegeleverd om je kabel te beschermen.
Plaats deze eenvoudig met de hand in het midden van de kabel op het contactpunt met de grond. (zie de instructievideo op de productfiche).
Dit vermindert de slijtage van je touw aanzienlijk.

Houd er rekening mee dat het gebruik van deze mantel het gewicht van je touw iets zal verhogen

speed springtouw
Mijn springtouw slijt snel

Dit speed springtouw pro is voorzien van een zeer dunne stalen kabel van 2 mm.

Deze maakt het touw lichter en zorgt ervoor dat je makkelijk rotatiesnelheid kunt maken.

De kabel kan echter sneller slijten bij gebruik op een schurende of ruwe ondergrond.

Het is daarom belangrijk om een glad oppervlak te kiezen om ervoor te zorgen dat de kabel niet snel slijt en zijn eigenschappen behoudt.

Het is normaal dat een touw slijt na verloop van tijd en dat het mogelijk moet worden vervangen.

Speed springtouw
Kan ik de handgrepen van mijn springtouw vervangen?

NEE.
Deze handgrepen zijn niet verkrijgbaar bij onze klantendienst.
Als je een probleem hebt kun je je naar de dichtstbijzijnde winkel begeven.

Speed springtouw
Ik ondervind een probleem als ik mijn product gebruik

In het geval van een probleem tijdens het gebruik van je springtouw, kun je contact opnemen met de dichtstbijzijnde winkel of onze klantendienst.

IK ONDERVIND EEN PROBLEEM ALS IK MIJN PRODUCT GEBRUIK
SPEED SPRINGTOUW

Onderdelen voor dit product bestellen

Heb je onderdelen nodig voor je speed springtouw pro?

Hier kun je ze vinden:

speed springtouw pro handleiding, reparatie

Ik repareer mijn springtouw zelf

Heel eenvoudig!

Benodigd gereedschap: inbussleutel - kniptang.
Verwijder de beschermkapjes van het springtouw.
Draai de instelschroeven los.
Verwijder de schroeven en de handgrepen.
Plaats je nieuwe kabel en vergeet niet om de transparante mantel te plaatsen (indien nodig).
Stel je touw in op de juiste lengte.
(zie video hierboven "hoe je springtouw verstellen")
Draai de instelschroeven weer vast.
Knip het overtollige gedeelte enkele centimeters boven de schroeven af.
Plaats de beschermkapjes weer terug.
Het is aan jou!

Onderhoud van het product

Speed springtouw
Speed springtouw

Beperkingen

Dit speed springtouw pro is voorzien van een zeer dunne stalen kabel.
Deze maakt het touw lichter en zorgt ervoor dat je makkelijk rotatiesnelheid kunt maken.

De kabel kan echter sneller slijten bij gebruik op een schurende of ruwe ondergrond.
Het is daarom belangrijk om de plastic bescherming te gebruiken en een glad oppervlak te kiezen om ervoor te zorgen dat de kabel niet snel slijt en zijn eigenschappen behoudt.

Speed springtouw

Opbergadvies

Als je je touw opbergt, wind het dan op zonder het te verdraaien.

Speed springtouw

Onderhoudsadvies

Reinig het product met een zachte doek (bevochtigd met water).

STEPPER MS 100

Garantie

Corength biedt 2 jaar garantie op dit product.

CORENGTH geeft onder normale gebruiksomstandigheden 2 jaar garantie op onderdelen en werkuren vanaf de datum van aankoop, waarvoor de datum op de kassabon als bewijs geldt. De verplichting van DOMYOS onder deze garantie is beperkt tot het vervangen of repareren van het product, naar goeddunken van DOMYOS.
Deze garantie is niet van toepassing in geval van:
        * beschadigingen veroorzaakt tijdens het transport;
        * een foutieve montage;
        * reparaties die uitgevoerd werden door technici die niet door DOMYOS erkend zijn;
        * gebruik en/of opbergen buiten of in een vochtige omgeving;
        * verkeerd of abnormaal gebruik;
        * gebruik buiten de privésfeer.
Deze commerciële garantie sluit de wettelijke garantie die van toepassing is in het land van aankoop niet uit.

Goed om te weten

Samenstelling

Handgreep:
80% aluminium
15% acrylonitrilbutadieenstyreen
5% polypropyleen
Touw:
50% staal
50% polyamide
Beschermkap:
100% polyurethaan
Transporttas:
80% polyester
20% nylon
Schroeven:
100% staal

Afmetingen

Diameter van de kabel: 2 mm
Lengte van de kabel: 336 cm
Gewicht van de kabel: 42,6 g

Speed springtouw
Compatibiliteit

Ons reservetouw is compatibel met de verschillende speed springtouwen pro.
Speed springtouw pro zwart -- Ref.: 8558694
Speed springtouw pro blauw -- Ref.: 8604665

Goed om te weten
STEPPER MS 100

Maak kennis met touwtjespringen

Onze adviezen

Onze productontwikkelaars hebben ervoor gekozen om een gebruiksvriendelijk springtouw te ontwerpen waar je direct mee aan de slag kunt.

Dit springtouw is ideaal voor sporters die de uitvoering van dubbele sprongen bij crosstraining al onder de knie hebben.

Je kunt er lange reeksen dubbele sprongen mee maken zonder vermoeid te raken, op voorwaarde dat je de beweging beheerst.

De ultralichte kabel en de kogellagers zorgen voor een uitzonderlijke rotatiesnelheid.
VOOR NOG MEER ADVIEZEN => DOWNLOAD DE DECATHLON COACH-APP

Must-haves

STEPPER MS 100

Ik wil nieuw materiaal

GEBRUIK JE JE SPORTMATERIAAL NIET LANGER? WIJ KOPEN HET VAN JE TERUG!
Gebruik je je materiaal niet langer en weet je niet wat je ermee moet doen?

In plaats van het in je kast te bewaren of weg te gooien, kun je het tweedehands doorverkopen via het Decathlon Tweedehands-platform!
Ga naar de winkel of onze site om te zien of je materiaal in aanmerking komt voor overname.