MF 1.8+ ZWART ROOD

Ref: 8383798

MF1.8+ ZWART ROOD

2018

Ontworpen voor beginnende en halfgevorderde freestyle steppers. De MF1.8+ is een MF1.8 met extra pit voor nog meer stijl en stevigheid!!!

Kenmerken: 

ROLKWALITEIT: Aluminium core wielen van 100 mm met ABEC 7-lagers.

STEVIGHEID: Vork in aluminium van dubbele dikte, T-bar uit één stuk 6061-T6 aluminium en HIC-balhoofd.

GEWICHT: Dankzij de aluminium onderdelen weegt de MF1.8+ slechts 3,8 kg!

Onderdelen:

HET DECK: Het platte deck is gemaakt van geanodiseerd 6061-T6 aluminium. De triple channel structuur met 4 verstevigingsrails zorgt voor meer stabiliteit en beter grinden.~Ergonomisch ontworpen om het vastpakken van het deck te vergemakkelijken, ideaal voor grabs.~Afmetingen: 115 x 530 mm.

T-BAR (STUUR):  T-bar (stuur) uit één stuk 6061-T6 aluminium met verstevigingsplaat. Het voordeel van aluminium: het is lichter dan staal.~Afmetingen = Ø 35,6 mm, H: 590 mm, B: 500 mm.~Totale hoogte: 860 mm

DE WIELEN: Oxelo-wielen met een diameter van 100 mm en een full alloy core (volle wielen zonder spaken). De wielen zijn gemonteerd op ABEC-7-lagers voor een lange levensduur.

DE VORK: Vork van verstevigd T6 aluminium. Vork compatibel met wielen met een diameter van 100 of 110 mm (met geïntegreerd spacersysteem;~de spacer bevindt zich tussen de twee lagers om de druk die hierop wordt uitgeoefend te verlichten).

STUURKLEM: Stuurklem van 6061-T6 aluminium met 4 schroeven.

DE REM: De "flex brake" rem is zo ontworpen dat hij na elk gebruik zijn originele vorm terug aanneemt. Het grote verschil met een veerrem: de flex brake beperkt trillingen.~Met dit systeem verslijt het rubber van je wiel ook minder snel.

Technische informatie en onderhoud

Reserveonderdelen 

Reserveonderdelen nodig? 

De reparatie-videotutorials

Diensten van onze decathlon-ateliers

FREESTYLESTEP PERSONALISATIE

Je step personaliseren? het kan!

Bij het freestylen ben jij de artiest. Niet alleen met je tricks, maar ook door de personalisatie van je step. Style en prestaties: wij geven je enkele tips mee voor de personalisatie, zo word jij de koning van het skatepark...

Gebruikershandleiding

logo handleiding

Heb je de handleiding nodig? Klik hier om ze te downloaden.