MF 1.8 ZWART WIT

Ref: 8400170

MF1.8 ZWART WIT

Ontworpen voor beginnende en halfgevorderde freestyle steppers. De MF1.8+ is een MF1.8 met extra pit voor nog meer stijl en stevigheid!!!

Kenmerken:Β 

ROLKWALITEIT:Β Metal core "high rebound" rubber 88A-wielen gemonteerd op ABEC 7-lagers.

STEVIGHEID: Triple channel deck 4"x19" in aluminium 6061 T6.

LICHT:Β Dankzij de aluminium onderdelen weegt de MF1.8 slechts 3,7 kg!

Onderdelen:

HET DECK:Β Het triple channel deck is gemaakt van geanodiseerd 6061-T6 aluminium. Met vier verstevigingsrails voor een betere stabiliteit en vlotter grinden.~Afmetingen: 31 x 110 x 500 mm.

T-BAR (STUUR):  T-bar (stuur) uit één stuk 6061-T6 aluminium met verstevigingsplaat. Het voordeel van aluminium: het is lichter dan staal.~Afmetingen = Ø 35,6 mm, H: 560 mm, B: 420 mm.~Totale hoogte: 830 mm.

DE VORK:Β Vork van verstevigd T6 aluminium. Vork compatibel met wielen met een diameter van 100 mm (met geΓ―ntegreerd spacersysteem; de spacer bevindt zich tussen de twee lagers om de druk die hierop wordt uitgeoefend te verlichten).

DE WIELEN:Β Spocked alloy core wielen (volle wielen zonder spaken) met een diameter van 100 mm. High Rebound PU, 88A. De wielen van de MF 1.8 zijn gemonteerd op ABEC 7-lagers voor een beter rolvermogen.

STUURKLEM:Β Aluminium klem met 3 schroeven. Binnendiameter: 35,6 mm.

DE REM:Β De "flex brake" rem is zo ontworpen dat hij na elk gebruik zijn originele vorm terug aanneemt. Het grote verschil met een veerrem: de flex brake beperkt trillingen.~Met dit systeem verslijt het rubber van je wiel ook minder snel.

Technische informatie en onderhoud

Hoe kies ik de maat van mijn freestyle step?
Hoe onderhoud ik mijn freestyle step?
Wat is het verschil tussen een freestyle step en een "normale" step?
Waarom bestaan er verschillende maten wielen?
Wat is het maximale gewicht van een gebruiker van deze step? 

Reserveonderdelen 

Reserveonderdelen nodig? 

De reparatie-videotutorials

Ontdek hier al onze videotutorials voor de reparatie van je step

Je step personaliseren? het kan!

Bij het freestylen ben jij de artiest. Niet alleen met je tricks, maar ook door de personalisatie van je step. Style en prestaties: wij geven je enkele tips mee voor de personalisatie, zo word jij de koning van het skatepark...

FREESTYLESTEP PERSONALISATIE

Gebruikershandleiding