MF 3.6 V5 CHROOM

Ref: 8529511

MF3.6 V5 CHROOM

2018

Ontworpen voor wie nieuwe tricks wil leren en zich in het skatepark en op straat wil uitleven! Verleg je grenzen met de MF3.6. Een stevige freestyle step, ideaal voor tricks in het skatepark en op straat!

Kenmerken: 

ROLVERMOGEN: 88A wielen met aluminium core van 120 mm en High Rebound PU, gemonteerd op ABEC 7-lagers.

STEVIG: Vork in aluminium van dubbele dikte, stalen T-bar in CrMo 4130 en HIC-stuurinrichting.

GEWICHT: 4,3 kg.

STIJF: Het geïntegreerde balhoofd zorgt voor extra stijfheid en soepelere beweging.

Onderdelen:

HET DECK: Het platte deck is gemaakt van geanodiseerd 6061-T6 aluminium. Triple channel structuur met 4 verstevigingsrails voor meer stabiliteit en beter grinden.~Ergonomisch ontworpen om het vastpakken van het deck te vergemakkelijken, ideaal voor grabs.~Afmetingen: 115 x 530 mm.~Headtube hoek: 82,5°.

T-BAR (STUUR): T-bar (stuur) uit één stuk chromoly CrMo 4310 NOAP staal. Zwaarder maar stijver dan aluminium, voor extra veiligheid.~Afmetingen: Ø: 31,8 mm, H: 650 mm, B: 560 mm.~Totale hoogte: 915 mm

DE WIELEN: Oxelo-wielen met een diameter van 120 mm, alloy core (wiel met spaken), high rebound PU 88A.~De wielen zijn gemonteerd op 608Z ABEC-7 NMB-lagers voor een lange levensduur.~De grootte van de wielen geeft je freestyle step meer stabiliteit en snelheid.

DE VORK: Vork van verstevigd T6 aluminium. Vork compatibel met wielen met een diameter van maximaal 125 mm (met geïntegreerd spacersysteem;~de spacer bevindt zich tussen de twee lagers om de druk die hierop wordt uitgeoefend te verlichten).

STUURKLEM: MF3.6-stuurklem in 6061-T6 aluminium met 2 schroeven.~Compatibel met sturen van 31,8 mm tot 34,9 mm, dankzij de shim.

DE REM: De "flex brake" rem is zo ontworpen dat hij na elk gebruik zijn originele vorm terug aanneemt. Het grote verschil met een veerrem: de flex brake beperkt trillingen.~Met dit systeem verslijt het rubber van je wiel ook minder snel.

Videotutorial van de montage van de mf3.6!

Technische informatie en onderhoud

Reserveonderdelen 

Reserveonderdelen nodig? 

De reparatie-videotutorials

Diensten van onze decathlon-ateliers

FREESTYLESTEP PERSONALISATIE

Je step personaliseren? het kan!

Bij het freestylen ben jij de artiest. Niet alleen met je tricks, maar ook door de personalisatie van je step. Style en prestaties: wij geven je enkele tips mee voor de personalisatie, zo word jij de koning van het skatepark...

Gebruikershandleiding

logo handleiding

Heb je de handleiding nodig? Klik hier om ze te downloaden.