IJsbijl

IJSBIJL ANACONDA MET HAMERKOP

Ref: 8522988

Een techische, vederlichte en modulaire ijsbijl met verwisselbare en veelzijdige houw.

ONDERHOUDSTIPS VOOR JE IJSBIJL

Hier vind je ons advies om je ijsbijl te onderhouden en er langer van te genieten:
MAAK JE IJSBIJL STEEDS SCHOON NA GEBRUIK!

Reinig je ijsbijl na elk gebruik en laat ze goed drogen.

SLIJP ZE REGELMATIG!

Slijp regelmatig de houw voor een goede verankering in de sneeuw en het ijs.

ONDERDELEN

Met deze onderdelen kan je je ijsbijl onderhouden en/of herstellen:
accessoire
Hamerkop Naja/Anaconda
houw
Houw Anaconda
Draaglus Trac'Up
Schroefkit Naja/Anaconda

HULP NODIG?

help outline
In geval van schade aan je SIMOND IJsbijl kun je steeds terecht bij je Decathlon-winkel. Je kunt ook contact opnemen met SIMOND via het contactformulier. We leggen je dan de te volgen stappen uit.

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je ijsbijl nodig? Klik hier om ze te downloaden!