IJsbijl

IJSBIJL MET SCHOFFEL ANACONDA

Ref: 8522984

Een technische, vederlichte, modulaire pickel met verwisselbare en veelzijdige schoffel.

ONDERHOUDSTIPS VOOR JE IJSBIJL

Hier vind je ons advies om je ijsbijl te onderhouden en er langer van te genieten:
MAAK JE IJSBIJL STEEDS SCHOON NA GEBRUIK!

Reinig je ijsbijl na elk gebruik en laat ze goed drogen.

SLIJP ZE REGELMATIG!

Slijp regelmatig de houw voor een goede verankering in de sneeuw en het ijs.

ONDERDELEN

Met deze onderdelen kan je je ijsbijl onderhouden en/of herstellen:
Schroefkit Naja/Anaconda
Schoffel Naja/Anaconda
Draaglus Trac'Up
houw
Houw Anaconda

HULP NODIG?

help outline
Bij schade aan je SIMOND-ijsbijl kun je steeds terecht bij je Decathlon-winkel. Je kunt ook contact opnemen met SIMOND via het contactformulier. We leggen je dan de te volgen stappen uit.

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je ijsbijl nodig? Klik hier om ze te downloaden!