BA 530

Ref : 8317446

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: wie thuis regelmatig tot intensief aan krachttraining doet: tot 5 sessies per week.

Compact en robuust, de ideale bank om intensief te trainen 7 standen voor de rugleuning, 2 voor het zitje, buikpositie en quadriceps-optie. Kan worden gebruikt in aanvulling op het Adidas-station.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Stabiele en uiterst stevige bank.
Max. belastbaarheid 250 kg.

VEELZIJDIGHEID : 7 standen voor de rugleuning, 2 voor het zitje, buikpositie, quadriceps-optie.

DRAAGCOMFORT : Dik schuim en comfortabele zitting om zware belastingen op te vangen.

COMPACTHEID : Opvouwbaar, neemt weinig plaats in.
Makkelijk op te bergen en te verplaatsen.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Gemonteerd in slechts 15 min.

Ik heb een probleem

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL