BENCH 100

Ref: 8380451

Start verkoop: 2017

Ontworpen voor wie thuis af en toe aan krachttraining doet: tot 2 sessies per week. Met deze volledige en opvouwbare fitnessbank kan je je buikspieren en de spieren van je bovenlichaam met halters trainen. Ideaal in combinatie met het Rack 100.

DE VOORDELEN:

STEVIG: Max. gewicht gebruiker: 100 kg  // Maximale belasting (bar + schijven): 110 kg

VEELZIJDIG: Ideaal voor wie net begint met krachttraining. Training van je bovenlichaam en je buikspieren.

GEBRUIKSCOMFORT: Stevige rugleuning en dikke bekleding.

COMPACT: Opvouwbaar, zo neemt de bank weinig plaats in en kan je ze eenvoudig opbergen en verplaatsen

EENVOUDIG GEMONTEERD: In slechts 5 minuten gemonteerd.

STABIEL: Stabiel dankzij de antislipdoppen onder de poten.

IK HEB EEN PROBLEEM

IK HEB EEN PROBLEEM BIJ HET GEBRUIK

Raadpleeg bij een probleem in het gebruik van je toestel zorgvuldig de handleiding. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde winkel.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

SAMENSTELLING

ONDERHOUDSTIP
Maak je toestel met een vochtig doekje schoon.

OPSLAGTIP
Enkel voor binnengebruik.

GEBRUIKSBEPERKING
Maximale belasting 210 kg (gewicht gebruiker + gewichten)

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSBANK?