BENCH 500

Ref: 8380453

Start verkoop: 2017

Ontworpen voor regelmatige krachttraining thuis: tot 3 sessies per week. Opvouwbare bank die je in meerdere posities vast kunt zetten. Train met deze bank met drie hellingposities je bovenlichaam en buikspieren met bankdrukken (plat of met een helling). Te combineren met het Rack 500.

DE TROEVEN:

STEVIG: Max. gewicht gebruiker: 110 kg  // Maximale belasting (bar + schijven): 110 kg

VEELZIJDIG: 1 positie voor buikspieren + 1 positie plat bankdrukken + 2 posities bankdrukken met helling.

GEBRUIKSCOMFORT: Stevige rugleuning en met 2 hellingmogelijkheden (30 en 80 graden). Comfortabel schuim.

COMPACT: In 2 stappen opgevouwen dankzij het "pull & turn"-systeem.

EENVOUDIG GEMONTEERD: In slechts 15 minuten gemonteerd.

STABIEL: Stabiel dankzij de antislipdoppen onder de poten.

IK HEB EEN PROBLEEM

IK HEB EEN PROBLEEM BIJ HET GEBRUIK

Raadpleeg bij een probleem in het gebruik van je toestel zorgvuldig de handleiding. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met je dichtstbijzijnde winkel.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE FITNESSBANK?

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

SAMENSTELLING

FRAME // ONDERSTEL
100,00% staal

BEKLEDING
100,00% polyurethaan

RUGLEUNING
100,00% Viscose

ONDERHOUDSTIP
Met een vochtig doekje schoonmaken.

OPBERGTIP
Niet op een vochtige plek of buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING
Maximale belasting 220 kg (gewicht gebruiker + gewichten)