8541320

BRYTON RIDER 10

Ref : 8541320

Gps-fietscomputer met automatische synchronisatie via bluetooth. Compatibel met Strava.

Geen configuratie nodig van de bandenmaat, het uur of meeteenheid; geen installatie of koppeling met de snelheidssensor vereist. Simpelweg het toestel op het stuur bevestigen en inschakelen.

notice picto
HANDLEIDING

De gebruikershandleiding van het product nodig? Klik op download.

notice picto
STARTINSTRUCTIES

Producthandleiding nodig? Klik op download.

ASSISTENTIE NODIG?

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met onze technici.