HOME GYM COMPACT

8287391

MEIN SERVICE

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

1. De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2. Gebrek aan smering

=>Smeer indien nodig de scharnierpunten en de lastgeleider met siliconenspray

IK HEB MOEILIJKHEDEN OM DE LAST TE TREKKEN

Montageprobleem

=> Controleer of de katrollen niet te vast gedraaid zijn

=> Controleer of de kabel nog in de groeven van de katrols liggen

=> Controleer of de doorvoer van de kabels correct is met behulp van de handleiding

=> controleer of er geen 'knik' in de kabel zit.

HET GEHEEL VAN KABELS IS NIET GENOEG AANGESPANNEN

Mettertijd worden de kabels een beetje langer en verliezen ze spanning:

=> span uw kabels op met gebruik van uw handleiding

DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Verkeerde doorgang van de kabels wegens verkeerde montage

=> Bekijk of de kabels een vlotte doorloop hebben zonder dat ze ergens schuren. Neem de montagehandleiding er nog bij

IK WEET NIET WAAR IK DE ANTIKLEMSTUKKEN MOET PLAATSEN

Montageprobleem:

=>De grote antiklemstukken worden geplaatst wanneer de katrollen zich aan de binnenkant van de buis bevinden

=>De kleine antiklemstukken worden geplaatst op de vlakke delen

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

HANDLEIDINGEN

U zoekt de handleiding van uw product? Klik op downloaden.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.