EL 100

Ref. 8398006

In verkoop sinds: 2017   Ontwikkeld om in vorm te blijven en te verslanken (occasioneel gebruik). Een crosstrainer is ideaal om geleidelijk aan opnieuw te beginnen sporten en te verslanken. Het toestel biedt een complete activiteit zonder schokken. Je traint er je uithoudingsvermogen mee en verstevigt de spieren van je hele lichaam.   Voordelen: Vloeiende trapbeweging: vliegwiel van 3 kg Coaching: display met 4 functies: tijd, snelheid, afstand, calorieën

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk Domyos gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben we een tutorial gemaakt. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stap begeleiding bij de montage.

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
Ik heb een probleem met de weerstand

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten. Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

Het display blijft uitgeschakeld

Je crosstrainer werkt op batterijen: controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen.

Het display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van het display of alles correct is aangesloten. 2. Controleer aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

Ik hoor een klikgeluid bij elke omwenteling van de pedalen

Draai de schroeven van de pedalen een slag open, en draai ze vervolgens stevig weer aan.

De mobiele armen komen los van de as
De crosstrainer staat niet stabiel

Draai één van de niveauregelaars of beide tot de crosstrainer mooi stabiel staat.

Ik slaag er niet in om de pedalen te monteren
Montage
Mijn display geeft niet de juiste meeteenheden weer

Probleem met de configuratie van het display: 1. Controleer of de schakelaar aan de achterzijde van het display op "Km" staat voor een weergave in kilometers, of op "Mi" voor een weergave in mijl. 2. Druk op de knop "Reset" om de wijziging toe te passen.

Overzicht van de onderdelen
el 100
Mijn crosstrainer maakt geluid

Draai alle zichtbare schroeven aan

Op het display wordt code E2 weergegeven

1. Koppel de adapter los van het toestel (laat het andere uiteinde in het stopcontact). 2. Wacht 5 seconden. 3. Sluit de adapter weer aan op het toestel. 4. Herhaal deze bewerking 5 keer.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los. 2. Maak de crosstrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje. 3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

IK DOE EEN HERSTELLING

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
Cambiar carter
  • Cambiar carter
    Cambiar carter
  • Cambiar el sensor de velocidad
    Cambiar el sensor de velocidad
  • Cambiar el motor
    Cambiar el motor
  • Cambiar la correa
    Cambiar la correa
  • Cambiar rueda de inercia
    Cambiar rueda de inercia
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
  • Cambiar el pedal y el reposapies
    Cambiar el pedal y el reposapies
  • Cambiar rodamientos del eje de pedalier
    Cambiar rodamientos del eje de pedalier
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
  • Cambiar el eje de pedalier
    Cambiar el eje de pedalier
  • [VE E-Energy] Cambio rueda de inercia
    [VE E-Energy] Cambio rueda de inercia
spi_ve

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

Heb je reserveonderdelen nodig voor je crosstrainer?

ONDERHOUD VAN MIJN CROSSTRAINER/HOMETRAINER DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je hometrainer of crosstrainer.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
24

Ontworpen om je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de motor te laten vervangen.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel kunnen te trappen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT REVISIE
35

Deze dienst omvat: - Controle + afstelling + aandraaien schroeven - Schoonmaak van de trainer

Handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Samenstelling/Tips

Samenstelling: Frame//Chassis (voor de rollen): 100% staal Beschermkap: 100% polystyreen (PS)   Opbergtips: niet op een vochtige plaats opbergen; niet buiten laten staan.   Gebruiksbeperking: Maximaal gewicht gebruiker: 110 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk Domyos gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben we een tutorial gemaakt. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stap begeleiding bij de montage.