ES 365

Ref: 8299170

ES 365

2014

Datum van verkoop: 2014

Ontworpen voor: veilig amusement (vanaf 6 jaar).

3,65 m voor een onvergelijkbare en toch veilige ervaring! Deze trampoline voor buiten voldoet aan de speelgoednorm (NF EN 71-14 ). Geleverd met een veiligheidsnet.

VOORDELEN :

DRAAGCOMFORT : Springvlak 325 cm, soepele springmat, zeer stabiel (6 U-vormige poten).

STERK : Corrosiewerend behandeld frame. ~Springvlak, net, schuim behandeld tegen uv.

STABILITEIT : Maximumgewicht gebruiker 110 kg.

Ik heb een probleem

Ik heb een probleem met de montage van mijn trampoline

1. De buizen passen niet in elkaar

=> Het is absoluut noodzakelijk dat de montage volledig uitgevoerd wordt opdat de gehele constructie tot stand komt

2. Ik kan de montage onmogelijk volledig uitvoeren

=> Indien u op 'NEE' klikt, zal u doorverbonden worden met onze dienst na verkoop.

3. Een buis van de constructie is geplooid

=> Ik wens deze te vervangen. Alle stukken kunnen besteld worden in uw dichtstbijzijnde Decathlon-winkel.

Aanbeveling voor gebruik: omgevingsomstandigheden

=> Zorg ervoor dat u de trampoline niet blootstelt aan ongepaste weersomstandigheden (wind, sneeuw). Indien dit toch gebeurt, kan de garantie geannuleerd worden.

Ik heb de indruk dat de snoertjes te kort zijn

Montageprobleem

Hulp bij de montage van het net: 1) Laat de ritssluiting van uw net gesloten   2) Plaats uw net zodanig op de springmat dat de ritssluiting gecentreerd is tussen twee palen.   3) Neem het snoertje aan de tegenovergestelde kant van het rode, harde uiteinde en maak een knoop ter hoogte van de driehoek onder de ritssluiting (gecentreerd tussen twee palen)   4) Voer het snoertje door het gat van het net rechtstreeks in de metalen driehoek bij de veer.

De buizen passen niet in elkaar

1. Montageprobleem:

=> Bekijk volgend montagefilmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=kZMXCzMyAXs     2. Ik kan de montage onmogelijk afwerken                => Indien u op 'NEE' klikt, zal u doorverbonden worden met onze dienst na verkoop.

Ik kan de schroeven niet plaatsen

1. Montageprobleem:

=> Bekijk volgend montagefilmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=kZMXCzMyAXs   2. Aarzel niet om veel kracht te plaatsen op de bevestigingsschroeven              =>De schroeven zijn zelfborende schroeven, die het metaal licht moeten bewerken voor een betere grip.

Ik heb moeilijkheden om mijn net te sluiten

Montageprobleem

Hulp bij de montage van het net: 1) Laat de ritssluiting van uw net gesloten   2) Plaats uw net zodanig op de springmat dat de ritssluiting gecentreerd is tussen twee palen.   3) Neem het snoertje aan de tegenovergestelde kant van het rode, harde uiteinde en maak een knoop ter hoogte van de driehoek onder de ritssluiting (gecentreerd tussen twee palen)   4) Voer het snoertje door het gat van het net rechtstreeks in de metalen driehoek bij de veer.

ES 365

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met een van onze specialisten.

ES 365