FEL500

CROSSTRAINER 500

Ref. 8528961

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Blijf in vorm door hem tot 4 keer per week te gebruiken.

Wil je in vorm blijven, afvallen of een strakker lichaam krijgen? De EL 500 met soepele en ruime bewegingen is compatibel met de app Econnected: volg je trainingen en je vooruitgang op!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 7 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's
Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
DE CONSOLE SCHAKELT NIET IN
faq console ve vm

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer of het ledlampje achterop de console aan is = lichtgevend ledlampje = console buiten dienst

3. gedoofd ledlampje = Controleer aan de achterkant van je console en in de stuurpen of alles correct is aangesloten.

4. Aansluiting ok maar ledlampje blijft gedoofd = transformator buiten dienst.

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
FEL500 FAQ schroeven aandraaien

Draai alle zichtbare schroeven aan.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
overzicht van de onderdelen
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
HARTSLAG EL120

1. Controleer achterop de console of de kabels die uit het stuur komen juist zijn aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
FEL500 FAQ stabiliteit

Als je crosstrainer niet stabiel staat, stel dan de hoogteregelaars van de poten beter af (te vinden aan de zijkant van de achterpoten).

DE CONSOLE TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
Console keuze ve vm ro

1. Controleer of de schuifknop achterop de console (zie afbeelding) op het juiste soort toestel staat.

VE = crosstrainer / RO = roeitrainer / VM = hometrainer

2. Controleer de maateenheid op de console.

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.

Om de eenheid te veranderen:

Zet de console uit

Druk 3 seconden op de centrale "OK"-knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt.

Kies de gewenste eenheid met de knoppen "+ -"

Bevestig je keuze door op de centrale "OK"-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm

CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
DE CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN
FAQ CONSOLE BLIJFT 0 VE VM

1. Controleer aan de achterkant van de console of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
Aandraaien trapas FEL500

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met de app? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximale gewicht gebruiker: 130 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

HANDLEIDINGEN

HANDLEIDING

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
  • 1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
    1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
  • 2/ Vervangen van de pedaalarm van de Domyos Crosstrainer 520
    2/ Vervangen van de pedaalarm van de Domyos Crosstrainer 520
  • 3/ Vervangen van de stuurpen van de Domyos Crosstrainer 520
    3/ Vervangen van de stuurpen van de Domyos Crosstrainer 520
  • 4/ Vervangen van de consolekabel van de Domyos Crosstrainer 520
    4/ Vervangen van de consolekabel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 5/ Vervangen van de drijfriem van de Domyos Crosstrainer 520
    5/ Vervangen van de drijfriem van de Domyos Crosstrainer 520
  • 6/ Vervangen van de onderste kabel van de Domyos Crosstrainer 520
    6/ Vervangen van de onderste kabel van de Domyos Crosstrainer 520
  •  7/ Vervangen van de snelheidssensor van de Domyos Crosstrainer 520
    7/ Vervangen van de snelheidssensor van de Domyos Crosstrainer 520
  • 8/ Vervangen van het vliegwiel van de Domyos Crosstrainer 520
    8/ Vervangen van het vliegwiel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 9/ Vervangen van de spanrol van de Domyos Crosstrainer 520
    9/ Vervangen van de spanrol van de Domyos Crosstrainer 520
  • 10/ Vervangen van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
    10/ Vervangen van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
  • 11/ Vervangen van de lagers van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
    11/ Vervangen van de lagers van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
  • 12/ Vervangen van de motor van de Domyos Crosstrainer 520
    12/ Vervangen van de motor van de Domyos Crosstrainer 520
  • 13/ Vervangen van het cross crankstel van de Domyos Crosstrainer 520
    13/ Vervangen van het cross crankstel van de Domyos Crosstrainer 520

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE CROSSTRAINER?

IK GA MIJN FIETS HERSTELLEN

Ik ontdek de prestaties en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN HET ZADEL
10

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE CRANKS
17

Ontworpen voor het vervangen van de cranks zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND
21

Ontworpen voor het optimaal functioneren van de magnetische weerstand.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD
21

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN
10

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen zodat je jouw hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE SPANROL
21

Ontworpen om opnieuw comfortabel te kunnen trappen.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET
23

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE PEDAALARM
24

Ontworpen voor je crosstrainer opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de pedaalarm te laten vervangen.

VERVANGEN VAN DE MOTOR
29

Ontworpen voor het vervangen van de motor, zodat je je hometrainer of crosstrainer weer comfortabel kunt gebruiken.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN
20

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product zonder storend lawaai dankzij de stille set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL
31

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL
28

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SENSOR
21

Ontworpen voor het vervangen van de sensor zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER
18

Ontworpen voor het vervangen van de bedrading naar de computer zodat je crosstrainer of hometrainer optimaal werkt.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS
23

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN
23

Ontworpen voor het vanop afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

FORFAIT REVISIE
35

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Schoonmaak van de trainer

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM
17

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST
19

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN
21

Ontworpen voor het vervangen van de mechanische kabel onderaan je crosstrainer of hometrainer waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR
17

Ontworpen voor het vervangen van de spanningsregelaar zodat je jouw crosstrainer of hometrainer optimaal kunt blijven gebruiken.

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMDOP

100,00% Polystyreen (PS)

FRAME // CHASSIS

100,00% Staal

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).