fro 120

FRO 120

8501452

Datum van verkoop: 2018

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN
fro 120 console

Controleer of de batterijen aanwezig zijn aan de achterkant van de console en werk.

MIJN CONSOLE BEWEEGT NIET DE GOEDE MEETEENHEDEN
fro 120

Console configuratie probleem:

1. Zorg ervoor dat de schakelaar aan de achterkant van de console op "Km" staat voor kilometerweergave en "Mi" voor mijlenweergave.

2. Verwijder de batterijen en vervang ze.

MIJN RAMEUR MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven en de klemknop van het vouwsysteem vast.

MIJN RAMEUR IS NIET STABIEL

Als de roeier tijdens gebruik onstabiel wordt, draait u een van de voorste voeten (of beide) totdat de instabiliteit is verwijderd.

MIJN CONSOLE BLIJFT ZEER
fro 120

Controleer aan de achterkant van de console of de verbinding correct is gemaakt.

HET HEKT EEN STUK: PLAN VAN ONDERDELEN
fro 120
JE N'ARRIVE PAS A PLIER MON RAMEUR
fro 120

Draai de klemknop tegen de klok in los en verwijder de pen.

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.