fro 120

Ref: 8501452

Start verkoop: 2018

Ontworpen voor occasioneel tot regelmatig gebruik (1 tot 2 sessies per week van 15 tot 30 minuten).

Ideale roeitrainer voor beginnende sporters, die calorieën willen verbranden en alle spieren in hun lichaam willen trainen.

De voordelen:

Comfortabel: comfortabel zitje op wieltjes / transpiratiewerende handle die aangenaam aanvoelt.

Verplaatsbaar: met transportwieltjes vooraan, opvouwbaar om plaats te winnen.

Coaching: console met 6 functies en smartphonehouder.

Stevig: maximale gewicht gebruiker: 130 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
IK KRIJG MIJN ROEITRAINER NIET OPGEVOUWEN
opvouwen FRO 120

Draai het spanwieltje los, tegen de klok in, en verwijder de pin.

MIJN ROEITRAINER MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven en het spanwieltje van het vouwsysteem opnieuw aan.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
gedemonteerd aanzicht FRO 120
MIJN ROEITRAINER IS NIET STABIEL

Als je roeitrainer niet stabiel is bij gebruik, draai dan aan (een van) de voorpoten tot je toestel weer stabiel staat.

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
batterij

Controleer of er batterijen achterin de display zitten en of ze goed werken.

MIJN DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
fro 120 display

Controleer aan de achterkant van je display of alles correct is aangesloten.

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER
eenheid

Probleem met de configuratie van de display:

1. Controleer of de schakelaar achterop de display op "Km" staat voor een weergave in kilometers en "Mi" voor een weergave in mijl.

2. Verwijder de batterijen en steek ze terug in.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je roeitrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik.

Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg.

IK REPAREER MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
De aandrijfriem vervangen
  • De aandrijfriem vervangen
    De aandrijfriem vervangen
  • De voetensteunen vervangen
    De voetensteunen vervangen
  • Het vliegwiel vervangen
    Het vliegwiel vervangen
  • De doppen vervangen
    De doppen vervangen
  • De spanningsregelaar vervangen
    De spanningsregelaar vervangen
  • De spanrol vervangen
    De spanrol vervangen
  • De beschermkast vervangen
    De beschermkast vervangen
  • De display vervangen
    De display vervangen
  • De snelheidssensor vervangen
    De snelheidssensor vervangen
  • De wieltjes vervangen
    De wieltjes vervangen

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMKAST

100,00% Acrylonitril-butadieen-styreen.

FRAME

100,00% Staal.

HANDLEIDINGEN

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

IK GA MIJN ROEITRAINER HERSTELLEN

Ik ontdek de diensten en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE VOETSTEUNEN

Voor het vervangen van de voetsteunen zodat je jouw toestel optimaal kunt blijven gebruiken.

VERVANGEN VAN DE DISPLAY

Voor het vervangen van de display van je roeitrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGSREGELAAR

Voor het vervangen van de spanningsregelaar waarmee je de weerstand kunt regelen.

VERVANGEN VAN DE BESCHERMKAST

Voor het vervangen van een gebroken beschermkast van je toestel.

AFSTELLEN VAN DE MAGNETISCHE WEERSTAND

Voor het optimaal functioneren van het magneetremsysteem.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL

Voor een optimaal gebruik van je roeitrainer.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM

Voor een optimaal gebruik van je roeitrainer.

De spanrol vervangen

Om opnieuw comfortabel te kunnen trekken.

VERVANGEN VAN DE SPIRAALVEERSET

Voor een optimaal gebruik van je roeitrainer.

VERVANGEN VAN DE RAIL

Voor het vervangen van de rail van je roeitrainer.

VERVANGEN VAN HET ZADELWIELTJE

Voor het vervangen van de zadelwieltjes zodat het zadel goed over de rail glijdt.

VERVANGEN VAN DE SENSOR

Voor het vervangen van je sensor om je roeitrainer optimaal te gebruiken.

VERVANGEN VAN HET ZADEL

Voor een comfortabel gebruik van je roeitrainer.

VERVANGEN VAN DE TREKSTANG

Voor het vervangen van de trekstang.

FORFAIT ONDERHOUDSBEURT

Deze dienst omvat:

- Controle + afstelling + aandraaien schroeven

- Reinigen van de roeitrainer

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).