G-EYE Discover

Ref: 8295216

G-EYE DISCOVER

2015

Software en applicaties

Welke montagesoftware kan ik gebruiken met mijn camera?

Als u gebruik wilt maken van een gratis montagesoftware wilt, raden wij u het gebruik aan van:
-Op een Mac: iMovie.
-Op Windows: Windows Movie Maker.
Er is ook andere montagesoftware verkrijgbaar tegen betaling.

Hoe kan ik mijn microsd-kaart formatteren?

In Windows: sluit je kaart aan op je computer, ga naar Mijn Computer, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.
Op een Mac: sluit je kaart aan op je Mac, ga naar Finder, klik met je rechtermuisknop op je kaart en kies formatteren.

Hoeveel minuten film kan ik opslaan op mijn sd-kaart?

- 720p, 60fps, High bitrate: ~15min/GB dus ~8h/32GB - 720p, 60fps, Low bitrate: ~30min/GB dus ~16h/32GB - 720p, 30fps, High bitrate: ~17min/GB dus ~9h/32GB - 720p, 30fps, Low bitrate: ~34min/GB dus ~ 18h/32GB

Nauwkeurigheid

Moet ik bepaalde voorzorgsmaatregelen nemen als ik mijn camera meeneem naar een vochtige omgeving?

Om condensvorming te voorkomen in een vochtige omgeving raden wij u aan om een anticondensapparaat in de waterdichte kist te gebruiken.
U kunt deze accessoires vinden in de winkel en op www.decathlon.com

Een andere vraag?

Ik kan mijn video's niet lezen. hoe komt dit?

Mogelijk is je microSD-kaart niet compatibel met onze camera's.
Onze camera's zijn compatibel met microSD-kaarten tot 32 Gb van klasse 10.
Hoe hoger de ingestelde beeldkwaliteit, des te groter de schrijfsnelheid (minstens 45Mbit/s) die de microSD kaart moet gebruiken

Hoe kan ik mijn camera discover of escape aan mijn afstandsbediening koppelen?

Bekijk onze tutorial om te leren hoe je de camera aan de afstandsbediening kunt koppelen

Is het mogelijk om een externe microfoon te monteren op de g-eye camera's?

Nee, je kunt op de G-eye-camera's geen externe microfoon monteren.

Is het mogelijk om een rood filter te monteren op de g-eye camera's?

Nee, je kunt op de lens van de G-eye-camera's geen rood filter monteren.

G-EYE Discover

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.