ON GO'UP 300 Walking

Ref: 8205974

ON GO'UP 300 WALKING

2012

-

Nauwkeurigheid

Kan ik mijn ongo up 300 ijken tijdens het opnemen van een sessie?

Het is mogelijk om de ONgo UP 300 Hiking tijdens het opnemen van een sessie te ijken.
Dat doe je als volgt:
> als je in de modus ALTI staat (de hoogte staat aangegeven), houd je de knop INSTELLINGEN 3 seconden ingedrukt (linksboven)
> de hoogte gaat knipperen
> stel de hoogte in waar je je nu bevindt (die kun je vinden op een kaart of bordje met hoogteaanduiding) door op de knoppen rechtsboven (+) of rechtsonder (-) te drukken
> als je de juiste hoogte hebt ingesteld, verlaat je het menu door nog eens op de knop INSTELLINGEN (linksboven) te drukken

De aangegeven hoogte schommelt, ook als ik mij niet beweeg. is dat normaal?

Een schommeling van ongeveer 10 meter is normaal bij dit soort horloge. De ONgo UP 300 meet de hoogte aan de hand van de luchtdruk. Een schommeling in luchtdruk van 0,1 mbar komt overeen met 10 meter.

Waarom is de hoogte die op mijn horloge staat aangegeven niet correct? hoe kan ik de hoogtemeter van mijn horloge ijken?

De ONgo UP 300 meet de hoogte aan de hand van de luchtdruk. Hij is dus gevoelig voor weersveranderingen, en het is nodig om hem te ijken.
Dat doe je als volgt:
> als je op het scherm met de tijdsaanduiding staat, klik je op "Mode" (linksonder)
> als je in de modus ALTI bent aangekomen (de hoogte staat dus aangegeven), houd je de knop INSTELLINGEN (linksboven) 3 seconden ingedrukt
> de hoogte gaat knipperen
> stel de hoogte in waar je je nu bevindt (die kun je vinden op een kaart of bordje met hoogteaanduiding) door op de knoppen rechtsboven (+) of rechtsonder (-) te drukken
> als je de juiste hoogte hebt ingesteld, verlaat je het menu door nog eens op de knop INSTELLINGEN (linksboven) te drukken

Batterij

Hoe lang gaat de batterij mee?

De levensduur van je batterij hangt sterk af van hoe je de ONgo UP 300 Walking gebruikt (gebruik van de verlichting, de stopwatch, het alarm, ...). Bij normaal gebruik gaat de batterij ongeveer 18 maanden mee.

Een andere vraag?

Tegen welke temperaturen is mijn ongo up 300 bestand?

Het ONgo UP 300-horloge is ontworpen voor gebruik bij temperaturen tussen de -10Β°C en +60Β°C.
Onder de -10Β°C begint het vloeibaar kristal dat in alle lcd-schermen zit te stollen. Hierdoor wordt de reactietijd van het horloge veel langer, en wordt het contrast van het scherm sterk verlaagd. Hoe lager de temperatuur, hoe duidelijker de effecten.

Mijn bandje is gebroken, hoe kan ik hem laten repareren?

Het bandje kan niet worden hersteld. Maar hij is zo gemaakt dat hij bestand is tegen sportief gebruik.

Is mijn ongo up 300 walking waterdicht?

De ONgo UP 300 Walking is waterdicht tot 5 ATM (50 meter), wat betekent dat je ermee kunt zwemmen. We raden wel aan om de knoppen onder water niet in te drukken, om zo niets aan waterdichtheid te verliezen.

Hoe kan ik een sessie opslaan?

Om je sessie op te slaan, doe je het volgende:
> als je op het scherm met de tijdsaanduiding staat, klik je op de knop MODE (linksonder)
> als je in de modus ALTI bent aangekomen (de hoogte staat dus aangegeven), druk je de knop PLAY/STOP in (rechtsboven)
> de stopwatch gaat lopen
> als je sessie is afgelopen houd je de knop PLAY/STOP 3 seconden ingedrukt (rechtsboven).
Je sessie wordt automatisch opgeslagen.
Je kunt een weergave van je sessie zien in de modus "DATA" door op de knop MODE te duwen (linksonder)

Het lukt mij niet om de opgeslagen gegevens te verwijderen. hoe moet ik dit doen?

Op dit horloge kun je je laatste sessie opslaan.
De opgeslagen gegevens worden automatisch verwijderd bij het opslaan van een nieuwe sessie.

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

• ON GO'UP 300 Walking

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.