HG 90-1 BOXE

8166820

Start verkoop: 2004

Ik heb een probleem

MIJN TOESTEL MAAKT GELUID

1. De schroeven zitten los

=>Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan
 n2. Niet voldoende gesmeerd

=>Smeer waar nodig de scharnieren en de gewichtgeleider met een siliconenspray

IK HEB PROBLEMEN MET HET TREKKEN VAN DE GEWICHTEN

Montageprobleem

=>Controleer of de katrollen niet te vast zijn aangedraaid
           =>Controleer of de kabels nog in de groeven van de katrollen liggen
           => Controleer de doorgang van de kabel aan de hand van de handleiding

DE KABELS ZIJN NIET GOED GESPANNEN

In de loop van de tijd worden de kabels wat langer en worden ze wat losser

=>Verlaag om je kabels opnieuw op te spannen de karabijnhaak 1 of zelfs 2 schakels in de ketting, totdat je kabels weer de juiste spanning hebben.

DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Doorgang van de kabel is slecht uitgevoerd bij de montage

=>Controleer de doorgang van de kabel aan de hand van de handleiding

ONTBREKENDE OF BESCHADIGDE ONDERDELEN

Klik op \"NEEN\"

IK WEET NIET WAAR IK DE VINGERBEVEILIGING MOET PLAATSEN

Montageprobleem

=>De grote vingerbeveiliging moet worden geplaatst als de katrollen in de buis zitten

=>De kleine vingerbeveiliging moet worden geplaatst op de vlakke onderdelen

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.