HG Compact

Ref : 8287391

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: occasionele tot regelmatige krachttraining thuis: tot 3 sessies per week.

Veelzijdige homegym om veilig te trainen met een maximumgewicht van 60 kg. Uiterst compact dankzij de opklapbare armen en het inklapbaar zitje. Gewichtinstelling goed toegankelijk.

VOORDELEN :

STEVIGHEID : Zeer stabiel voor een maximum aan comfort.
Belastbaar tot 60 kg.

VEELZIJDIGHEID : Tal van oefeningen mogelijk.
Veilig begeleid trainen!

INSTELBAAR : Goed toegankelijke instelling van het gewicht opzij.
Instelbaar per 5 kg.

COMPACTHEID : Compact, neemt een minimum aan plek in wanneer armen en zitje opgeklapt zijn.

VEELZIJDIG : Opklapbare zit, voor meer bewegingsvrijheid bij trekoefeningen.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Bekijk het montagefilmpje:
https://www.youtube.com/watch?v=1xNasILOUK4

IK HEB EEN PROBLEEM

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

1. De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2. Gebrek aan smering

=>Smeer indien nodig de scharnierpunten en de lastgeleider met siliconenspray

IK HEB MOEILIJKHEDEN OM DE LAST TE TREKKEN

Montageprobleem

=> Controleer of de katrollen niet te vast gedraaid zijn

=> Controleer of de kabel nog in de groeven van de katrols liggen

=> Controleer of de doorvoer van de kabels correct is met behulp van de handleiding

=> controleer of er geen 'knik' in de kabel zit.

HET GEHEEL VAN KABELS IS NIET GENOEG AANGESPANNEN

Mettertijd worden de kabels een beetje langer en verliezen ze spanning:

=> span uw kabels op met gebruik van uw handleiding

DE KABEL ZIT GEDRAAID OF SCHUIFT NIET VLOT

Verkeerde doorgang van de kabels wegens verkeerde montage

=> Bekijk of de kabels een vlotte doorloop hebben zonder dat ze ergens schuren. Neem de montagehandleiding er nog bij

IK WEET NIET WAAR IK DE ANTIKLEMSTUKKEN MOET PLAATSEN

Montageprobleem:

=>De grote antiklemstukken worden geplaatst wanneer de katrollen zich aan de binnenkant van de buis bevinden

=>De kleine antiklemstukken worden geplaatst op de vlakke delen

Handleinding en software

MEIN SERVICE