myGeonaute Connect

MYGEONAUTE CONNECT

Met de myGeonaute-app kan je de gegevens van de gps-horloges ONmove 200, 220 en 500 HRM en de smart weegschaal Scale 700 overdragen en visualiseren.~~GPS-HORLOGE ONMOVE 200/220/500 HRM: ~- Draadloze overdracht: synchroniseer de sessies van je gps-horloge via Bluetooth Smart~- Geschiedenis: Visualiseer al je activiteiten op je smartphone~- Analyseer je sessies: kaart, tijd, snelheid, afstand, calorieën, niveauverschillen en grafieken van je snelheid, hartslag en trainingsduur.~- Bekijk je statistieken: grafiek van regelmaat, jaarlijkse vergelijking van activiteit~- Community: daag je vrienden uit en deel je prestaties dankzij het gemeenschappelijke platform.~~~SMART WEEGSCHAAL SCALE 700: ~- Draadloze overdracht: synchroniseer je wegingen met je smartphone via Bluetooth Smart~- Volg de evolutie van je lichaamsparameters op lange termijn: bewaar je metingen en visualiseer de evolutie van je lichaamsparameters op de lange termijn, per week, maand of jaar. Krijg in een oogopslag inzicht in je lichaam dankzij het cirkeldiagram van je lichaamssamenstelling.~- Een compleet overzicht van je dagelijkse energiebehoefte: de Scale 700 berekent automatisch je basisstofwisseling (dagelijkse energiebehoefte in rust) en voegt daaraan de calorieën toe die je met je dagelijkse activiteiten verbrandt. Zo heb je een volledig zicht op je dagelijks calorieverbruik.~- Berekening van Body Mass Index (BMI)~

logo-ios
logo-android
myGeonaute Connect

Wil je contact met ons opnemen? vul dan hier ons contactformulier in