ONdaily 700

Ref: 8348669

ONDAILY 700

2015

-

Eerste ingebruikneming

Hoe verloopt een oefensessie met ondaily 700?
Hoe mijn horloge programmeren?
Hoe neemt u de ondaily 700 voor het eerst in gebruik?
Hoe stel ik mijn horloge in op de uurfunctie?

Als u wilt omschakelen naar de uurfunctie, logt u het horloge uit door 2 seconden te drukken op een willekeurige knop.

Hoe gebruikt u de stopwatch op ondaily 700?

Software en applicaties

Ik kan mijn horloge niet inloggen op de applicatie decathlon coach. hoe ga ik te werk?

1/ Controleer of uw telefoon compatibel is
2/ Sluit de applicaties Decathlon Coach, Strava en Runkeeper als deze al open zijn
3/ Start de applicatie Decathlon Coach opnieuw op

Als dit ook niet helpt, kan het zijn dat uw batterij aan het einde van zijn levenscyclus is.Vervang in dat geval de batterij.

Hoe log ik met mijn horloge in op runkeeper?

Sluit de applicaties Strava en Decathlon Coach als deze al open zijn.
Open de applicatie Runkeeper
Activeer de verbinding in de applicatie Runkeeper: Instellingen> Beheer de verbindingen in de applicatie Runkeeper: Apps, Service, Apparaten> Apparaten beheren: Apparaten en instellingen
De applicatie Runkeeper is in de zoekfunctieDruk 2 seconden op een willekeurige knop van het horloge
Druk op de knop Horloge verbinden rechtsboven
Bevestig de verbinding met Runkeeper op het horloge
Het horloge wordt verbonden met de telefoon.

Hoe log ik met mijn horloge in op strava?

Strava is alleen compatibel met de horloge voor de iOs (iPhone) versie.
Sluit de applicaties Runkeeper en Decathlon Coach als deze al open zijn.
Open de applicatie Strava
Activeer de verbinding in de applicatie Strava: Plus> Instellingen> Externe apparaten> activeer"Echo,Timex, RFLKT"
Druk 2 seconden op een willekeurige knop van het horloge
Druk op de knop Horloge verbinden rechtsboven
Bevestig de verbinding met Strava op het horloge
Het horloge wordt verbonden met de telefoon.

Nauwkeurigheid

Hoe berekent u uw slaaptijd?
Hoe volgt u uw dagelijkse activiteiten met ondaily 700?
Wanneer ik hardloop met mijn horloge, zijn de gegevens die worden geregistreerd door mijn horloge (met de activiteitmonitor) en de gegevens die worden geregistreerd op mijn smartphone-applicatie (mirror-functie) niet hetzelfde. is dat normaal?

Ja, de informatie die werd gemeten door de snelheidsmeter in de hardloopfunctie is niet zo nauwkeurig als die van de GPS of de telefoon en is afhankelijk van vele externe criteria zoals een helling (hellingsgraad), soort bodem (zachte bodem, harde bodem โ€ฆ).

Hoe verander ik de instellingen van mijn horloge?

Ontdek hoe u de instellingen van uw horloge kunt veranderen:videoclip

Mijn caloriewaarde is 0 bij het opstaan, is dat normaal?

Bij het berekenen van de calorieรซn door het horloge wordt er rekening gehouden met uw lichamelijke inspanningen. Dit begint's nachts en houdt automatisch rekening met uw slaap, zelfs als u het horloge niet draagt.
Het is daarom normaal dat u bij het opstaan al calorieรซn hebt verbrandt.

Batterij

Hoe vervangt u de batterij?

Een andere vraag?

Ik gebruik een nieuwe telefoon met mijn horloge. hoe ga ik te werk?

Start de verbindingsfunctie
Wanneer het horloge aan het zoeken is, drukt u de 2 onderste knoppen gelijktijdig in.
Het horloge stelt u voor om het koppelen met uw oude telefoon te vergeten. Bevestig deze keuze door de knop rechtsonder in te drukken.
De functie wordt dan opnieuw gestart met de functie Eerste koppeling.
U moet dan opnieuw de procedure voor de eerste ingebruikname volgen

Hoe worden mijn dagelijkse activiteiten berekend?

Het horloge meet automatisch de loop- en hardloopactiviteiten met behulp van een snelheidsmeter.
Het detecteert het soort beweging dat overeenkomt met lopen en hardlopen en zal uitsluitend deze 2 sporten meten.
Voor een zo betrouwbaar mogelijke meting moet u een normale loophouding aannemen, d.w.z. met de arme langs het lichaam.
Andere bewegingen worden uitgesloten (bijvoorbeeld: het horloge wordt niet om de pols gedragen enz.).
Het is normaal dat de stappen niet worden geteld, wanneer u op uw horloge kijkt door uw arm voor u op te houden,
De nauwkeurigheid is afhankelijk van het soort bodem en van het hoogteverschil.
Voor nauwkeurigere gegevens van een bepaalde activiteit, dient u uw horloge te koppelen met een smartphone.

Ik wil mijn dagelijkse activiteiten (lopen) synchroniseren met mijn applicatie decathlon coach. hoe ga ik te werk?

De gegevens van de dagelijkse activiteiten worden automatisch gesynchroniseerd met de applicatie Decathlon Coach.videoclip

Het glasplaatje van mijn horloge zit vast, wat moet ik doen?

U kunt uw horloge als volgt resetten:
1/ Start de verbindingsfunctie.
2/ Wanneer het horloge aan het zoeken is, drukt u de 4 knoppen gelijktijdig in.

Als dit niet mogelijk is, verwijdert u de batterij enkele minuten en plaatst u hem weer terug.

Wanneer ik ga hardlopen wordt mijn dagelijkse activiteit meegeteld in mijn activiteit hardlopen, maar ook in mijn activiteit lopen. is dat normaal?

Ja wij wilden dat de gebruikers hun vooruitgang konden meten ten opzichte van hun doelstelling (bijvoorbeeld 10.000 stappen) en hun dagelijkse activiteit en hun hardloopactiviteit opnemen in รฉรฉn enkele activiteit (loopactiviteit)
De gebruiker kan ook de gedetailleerde informatie weergeven van zijn sportactiviteit met de mirror-functie in een andere activiteit.

ONdaily 700

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.