ONdaily

Ref: 8226451

ONDAILY

2013

Eerste ingebruikneming

Hoe draag je de ondaily?

De ONdaily is voorzien van een 3D-versnellingsmeter en gebruikt een speciaal algoritme dat nauwkeurige metingen verzekert, ongeacht de positie van de ONdaily. Je kunt hem dus in je zak dragen, of in je rugzak, handtas of zelfs rond je nek.

Software en applicaties

Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door onconnect?

1. Controleer of de kabel tussen je horloge en je computer goed is aangesloten.
2. Controleer of je een micro-USB-kabel gebruikt waarmee je gegevens kunt overzetten. Met sommige micro-USB-kabels kun je enkel opladen. Deze kun je herkennen aan de "bliksemschicht" op de kabel.
3. Controleer of je de laatste versie van ONconnect gebruikt:

Als het probleem nog altijd niet is opgelost, neem dan contact op met onze helpdesk via de pagina "contact" onder aan deze website.

Ik krijg mijn gegevens niet overgezet.

Je ONdaily moet waarschijnlijk worden geรผpdatet. Doe hiervoor het volgende:
1. Download de meest recente versie van de ONconnect software door op de link hieronder te klikken.
2. Sluit je ONdaily aan op je computer, start de ONconnect software op, en koppel je ONdaily dan los. De leds gaan aan als teken dat de update gelukt is.

logo-mac
logo-windows

Batterij

Ik zal mijn ondaily enkele maanden niet gebruiken. moet ik iets bijzonders doen?

Ja, als je je ONdaily enkele maanden niet gebruikt, moet je hem af en toe opladen om ervoor te zorgen dat de batterij optimaal blijft.

Hoelang gaat de batterij van de ondaily mee voordat ze moet worden opgeladen?

Het duurt 2u30 om je ONdaily volledig op te laten.
NB: je moet de ONdaily als je hem een lange periode niet gebruikt minstens een keer per twee maanden opladen.

Een andere vraag?

Bij mijn eerste verbinding met ondaily kan ik mijn activiteiten van de voorafgaande dagen niet zien. is dat normaal?

De datum van ONdaily wordt geรผpdatet tijdens de eerste verbinding met ONconnect. Als je activiteiten hebt van voor deze eerste verbinding, moet je de datum van je sessies handmatig aanpassen in DecathlonCoach

Als ik mijn ondaily heb losgekoppeld uit de computer, gaan de ledlampen bij een druk op de knop niet aan. is dat normaal?

Ja, nadat de ONdaily uit de USB-poort is losgekoppeld, heeft hij ongeveer 5 seconden nodig op opnieuw op te starten.

Hoelang kan ik mijn ondaily gebruiken zonder mijn activiteiten over te zetten?

Je ONdaily kan de activiteiten van 3 weken opslaan. Daarna moet je je gegevens met behulp van de ONconnect-software op de site DecathlonCoach downloaden.

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

• ONdaily

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.