ONear 500 (2018)

Ref: 8485505, 8405251, 8485506

ONEAR 500 (2018)

2018

-

Eerste ingebruikneming

Er zijn onderbrekingen in mijn muziek. hoe kan ik dat voorkomen?

Wij hebben veel zorg besteed aan de kwaliteit van de bluetooth-ontvangst op onze ONear 500 om te voorkomen dat u nog micro-onderbrekingen in de muziek ondervindt. Elk product wordt na fabricatie getest in een speciale ruimte waar de bluetooth-prestaties kunnen worden gecontroleerd. Als u ooit micro-onderbrekingen zou ondervinden, controleer dan of er iets is wat het bluetooth-signaal rond uw telefoon zou kunnen verstoren. Sommige telefoonbehuizingen kunnen het signaal hinderen. Als u de telefoon in uw zak steekt, plaats hem dan met het scherm naar buiten gericht en niet naar uw lichaam gericht.

Als deze problemen ondanks deze voorzorgen blijven aanhouden, adviseren wij u de telefoon in een band te dragen op uw linkerarm. De bluetooth-antenne bevindt zich op het linkeroortje.

Hoe plaats ik mijn onear oortjes?

Wij hebben de bluetooth ONear 500 oortjes ontworpen om u stabiliteit en comfort te bieden wanneer u gaat hardlopen met muziek. Enkele voorzorgen zijn nodig om ze in goede staat te houden:
● Wij raden u aan enkele minuten vrij te maken om de verschillende maten van oordopjes te proberen en de maat te kiezen die u het meeste stabiliteit geeft. Het verschil tussen de drie maten S/M/L kan subtiel lijken met het oog maar kan net het verschil maken in termen van houvast.
● Zorg dat u het stabilisatievleugeltje van elk dopje goed in u oor duwt.
● Het is belangrijk het kabeltje boven en achter de oren te leiden en de kabel vervolgens aan te trekken met het rode schuifbandje.

Hoe kan ik mijn onear 500 oortjes dagelijks aansluiten?

Wanneer uw oortjes en uw telefoon eenmaal met elkaar gekoppeld zijn, volstaat het om te controleren of bluetooth is geactiveerd op uw telefoon. Het bluetooth-icoontje moet zichtbaar zijn in de statusbalk bovenaan het scherm van de telefoon.

Schakel uw oortjes vervolgens aan en het lampje op het rechteroortje moet bijna onmiddellijk op groen springen.

Indien het lampje blauw blijft, betekent dat dat de oortjes geen verbinding konden maken met de telefoon. In dat geval, gaat u naar het bluetooth-menu in uw telefoon en klikt u op ONEAR 500 in de lijst van apparaten in de nabijheid.

Hoe kan ik mijn onear 500 oortjes koppelen met mijn smartphone ?

Om te zorgen dat uw smartphone en uw ONear 500 oortjes elkaar herkennen en automatisch verbinding maken met elkaar zodra ze in elkaars nabijheid zijn, moet u enkele stappen volgen om ze met elkaar te koppelen.

Gelieve volgende instructies te volgen om uw ONear 500 oortjes te koppelen met uw telefoon:
1. Schakel uw oortjes aan door 5 seconden op de leesknop te drukken. Het lampje op het rechteroortje knippert blauw.
2. Ga naar de bluetooth-instellingen van de smartphone en activeer bluetooth. Het apparaat β€œONEAR 500” verschijnt in de lijst bluetooth-apparaten in de nabijheid. Selecteer β€œONEAR 500”.
3. Het bericht "verbonden" of β€œja” verschijnt naast de tekst ONEAR 500 en het lampje van de oortjes gaat groen branden. De oortjes zijn gekoppeld met de smartphone en zijn klaar voor gebruik. Start de muziek in uw gebruikelijke muziekapplicatie.

De volgende keren dat u uw oortjes gebruikt, hoeft u ze niet opnieuw te koppelen, de telefoon zal de oortjes onmiddellijk detecteren. Zorg dat u bluetooth activeert op uw telefoon voordat u de oortjes inschakelt.

Als u ONEAR 500 niet ziet staan in de lijst van uw apparaten, zijn dit mogelijke oorzaken:

Indien het lampje op het rechteroortje groen gaat branden zodra u de oortjes inschakelt: dit betekent dat uw oortjes zijn verbonden met een andere telefoon. In dat geval moet u bluetooth deactiveren op uw andere telefoons of tablets.

Indien ONEAR 500 niet verschijnt in de lijst van apparaten in de nabijheid terwijl het lampje op het rechteroortje wel blauw knippert: wij raden u aan de bluetooth-apparaten die u niet gebruikt te verwijderen, het bluetooth-menu te verlaten en het vervolgens weer te openen.

ONear 500 (2018)

Wilt u contact met ons opnemen? een contactformulier openen

Handleidingen

• notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

Conformiteitsverklaring

• notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.