ONear Bluetooth (2016)

Réf: 8337532

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Hoe koppel ik mijn ONear Bluetooth-koptelefoon met mijn smartphone?

Ga als volgt te werk om uw ONear Bluetooth koptelefoon te koppelen met uw telefoon:
1. Oortelefoon uitgeschakeld: De knop ON/OFF 6 seconden lang indrukken.
2. De witte en rode LED's knipperen langzaam: uw oortelefoon is in detectiemodus.
3. Ga naar de bluetooth-instellingen van uw smartphone: activeer Bluetooth en kies GEONAUTE BLUETOOTH EARPHONE
4. De melding “verbonden" verschijnt naast de tekst "GEONAUTE BLUETOOTH EARPHONE”: de oortelefoon is nu gekoppeld met de smartphone.
De volgende keer dat u het product gebruikt, hoeft u het niet opnieuw te koppelen, de oortelefoon wordt onmiddellijk herkend.

Hoe de oortjes installeren?
Wilt u contact met ons opnemen? Een contactformulier openen

HANDLEIDINGEN

notice-pictogramme

Heeft u de producthandleiding nodig? Klik op downloaden.

CONFORMITEITSVERKLARING

notice-pictogramme

Verklaring van overeenstemming van het product? Klik op downloaden.