ONpower 700 Travel

Ref: 8290128

ONPOWER 700 TRAVEL

2014

-

Eerste ingebruikneming

Moet ik tijdens het eerste gebruik de onpower 700 travel volledig opladen of ontladen?

Voor een optimalisatie op de lange termijn, raden wij aan om tijdens het eerste gebruik de ONpower Travel volledig te ontladen en daarna volledig op te laden.

Hoe gebruik ik de onpower 300 travel?

Om je elektronische apparaat op te laden, sluit je hem aan op de ONpower Travel met de meegeleverde witte kabel. Duw op de knop POWER (aan de zijkant) om het opladen te starten.

Te onthouden: de aparte knop voor het starten van het opladen is een voordeel. Hierdoor gaat er geen energie verloren als het product niet wordt gebruikt.

Waarvoor kan ik de onpower 300 travel gebruiken?

Met de ONpower Travel kun je tijdens het sporten alle elektronische apparaten opladen. Hij wordt regelmatig gebruikt bij lange fiets- of wandeltochten, trekking, oriรซntatielopen...

Hij is bijzonder handig voor lange activiteiten, omdat je met de ONpower Travel je fiets-gps of gps-horloge langer kunt gebruiken.

Batterij

Hoelang duurt het voordat mijn elektronische apparaat volledig is opgeladen?

Het duurt ongeveer 1u30 tot 2 uur om een elektronisch apparaat (telefoon, tablet, etc.) met een accu van 1500 mAh op te laden.
Te onthouden: de oplaadtijd van je elektronische apparaat is niet afhankelijk van de ONpower Travel, maar van het apparaat zelf en zijn ontvangstcapaciteit.

Waarom laadt mijn elektronische apparaat niet zo snel op als gezegd?

Dit verschilt per elektronisch apparaat: de accu's van smartphones en tablets verschillen in grootte en in vermogen.
- Controleer dus of je apparaat op de juiste poort is aangesloten.
Daar komt bij dat als je elektronische apparaat tot 80% is opgeladen, de geleverde stroom door je ONpower Travel, zoals bij elke accu, geleidelijk aan vermindert durende de laatste 20%, wat het opladen vertraagt.

Kan ik tegelijkertijd de onpower travel opladen en een elektronisch apparaat (telefoon, etc) aan de onpower opladen?

Ja, de ONpower Travel is zo ontworpen dat hij tegelijkertijd zelf kan worden opgeladen en je elektronische apparaat kan opladen.
Het duurt dan natuurlijk wel langer om je ONpower Travel via de USB-poort van je computer op te laden.

Een andere vraag?

Kan ik de onpower travel aangesloten laten op mijn elektronische apparaat als deze laatste volledig is opgeladen?

We raden aan om je elektronische apparaat, als hij 100% opgeladen is, los te maken uit de ONpower Travel.

Maar de ONpower Travel gaat in elk geval na een bepaalde tijd automatisch uit om te voorkomen dat er overbodige energie wordt gebruikt.

Kan ik een andere usb-kabel gebruiken dan diegene die werd meegeleverd?

We raden aan om voor een optimale oplading van je elektronische apparaten en van de ONpower Travel de meegeleverde kabel te gebruiken. Het is wel mogelijk om andere, algemene kabels te gebruiken, maar deze kabels kunnen vermogen verloren laten gaan of zelfs het opladen van je elektronische apparaat verhinderen.

Bovendien ondersteunen sommige kabels slechts een maximale stroom van 1A, wat schade kan toebrengen aan je producten.

Waarom geeft mijn onpower travel niet hetzelfde vermogen als dat wat staat aangegeven op de verpakking en op het product?

De capaciteit die staat aangegeven op de verpakking en op het product is de nominale capaciteit van de accu.
Aan de hand hiervan kun je de verschillende opladers onderling vergelijken.
De capaciteit die je elektronische apparaat ontvangt zal iets lager zijn, omdat er altijd energie verloren gaat bij de overdracht van het ene apparaat op het andere.

Waarom zijn er twee usb-poorten met verschillende stroomsterktes?

De uitgang 5V / 1A is speciaal bestemd voor mobiele telefoons of elektronische apparaten met eenzelfde vermogen. De uitgang 5V / 2.5A is speciaal bestemd voor tablets. De meeste elektronische apparaten zullen sneller opladen aan de uitgang 5V / 2.5A. Maar pas hiermee op, want sommige apparaten hebben geen bescherming tegen deze overbelasting, waardoor opladen aan deze uitgang je elektronische apparaat kan beschadigen. Gebruik bij twijfel altijd de USB-poort 5V / 1A.