chaussures_vtt_rockrider_st_500_ 8500914

Ref: 8500914, 8529819, 8529817

ROCKRIDER ST 500 MTB SCHOENEN

Deze comfortabele schoenen met hybridezool (compatibel met SPD-plaatjes) zijn ontwikkeld voor al je MTB-ritten van meer dan 2 uur.

Lopen of trappen? Beide! De hybridezool biedt grip op zowel pedalen als de grond. Geniet van het comfort en de goede pasvorm in deze MTB-schoenen ST 500. Pluspunt: het snelsluitsysteem.

De compatibele plaatjes en pedalen

Het vinden van de juiste combinatie van schoenen, schoenplaatjes en pedalen is niet altijd eenvoudig.

Tip # 1 Vermijd het combineren van verschillende merken schoenplaatjes en pedalen. Voorbeeld: SPD Btwin-schoenplaatje met SPD Btwin-pedalen OF SPD Shimano-schoenplaat met SPD Shimano-pedalen.

Tip # 2 Compatibiliteit wordt niet gegarandeerd met clip-on ENDURO / FREERIDE-type pedalen (bijv. BTWIN SPD AUTO 540 CAGE, SHIMANO SPD AUTO M424). Voor deze pedalen is een voorafgaande test noodzakelijk.

Om een optimale betrokkenheid te garanderen, vindt u hieronder de lijst met schoenplaten en pedalen die compatibel zijn met ST 100-schoenen.

1. Spd b'twin plaatjes
2. Spd shimano plaatjes

U kunt de hoek van deze plaatjes niet afstellen

cales_spd_shimano
3. Automatische 520 spd b'twin pedalen
4. De semi automatische 500 compatibele shimano spd b'twin pedalen
5. Shimano m520 zwart mtb pedalen
6. Shimano spd-m324 mtb pedalen
7. De shimano vtt xt spd-m780 mtb pedalen

Eerste gebruik

Hoe moet ik mijn plaatjes vastzetten?

Draai uw plaatje vast met een kracht van 6 N / m.U kunt ook een momentsleutel gebruiken om deze vast te zetten.

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_rΓ©glage

Ik heb een probleem

De sluiting is stuk

Als de kabel kapot is gegaan, neem dan contact op met het ontwerpteam via onderstaand formulier zodat zij u een schoenveter zal sturen.

Wat dan te doen: 1- Verwijder de kapotte schoenveter

2- Steek de nieuwe schoenveter door de lussen, beginnend aan de onderkant van de schoen. Als je een strakke sluiting in één beweging wilt houden, moet je gewoon de vetermethode in onze video-tutorial respecteren.

3- Zodra de veter naar boven is geregen, hoeft u alleen maar een knoop te leggen. Voor een betere ondersteuning en een betere afwerking raden we je aan het uiteinde van de veter te verbranden.

Video_chaussures_vtt_st_500_ 8529817_remplacer_les_lacets

Mijn schroef is beschadigd, ik kan mijn plaatje niet vastzetten

Als de schroefdraad van uw plaatje beschadigd is, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het ontwerpteam via het assistentieformulier zodat zij u een set schroefdraden zal sturen.U hoeft alleen de volgende stappen met de hand uit te voeren (zonder specifiek gereedschap):1- verwijder de uitneembare zool uit uw schoen2- Til het kleine voorgesneden venster aan de binnenkant en naar de voorkant van je schoen op (ter hoogte van het plaatje)3- verwijder de gebroken schroefdraad4- vervang de nieuwe nieuwe schroefdraad5- Vervang het voorgesneden raam en vervang uw uitneembare zool.

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_pasdevis
Ik kan niet in of uit mijn pedaal klikken

Als u het moeilijk of zelfs onmogelijk vindt om in uw pedaal  klikken, controleer dan de volgende punten:1- Controleer of uw plaatje goed op uw schoen is geschroefd.2 - controleer of uw plaatje goed gepositioneerd is op de opdruk op uw zool3- controleer of de spanning van je pedaal in het midden ligt. U kunt ook een schroevendraaier gebruiken om de spanning tot een minimum te beperken om het klikken te vergemakkelijken.4- Controleer ook de compatibiliteit van uw schoenplaatjes en pedalen in de productfiche.

Als dit niet werkt, neem dan contact met ons op via support of neem contact op met uw dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel.

ROCKRIDER ST 500 MTB SCHOENEN

Assistentie nodig?

Ik onderhoud mijn mtb schoenen

Ontdek de tips van alexandra, ingenieur mtb schoenen.

1. Je kunt je schoenen schoonmaken met een waterstraal en een zachte doek (zonder wasmiddel). Stop ze niet in de wasmachine of droger.

2. Om een optimale droging te garanderen, raden we je aan de binnenzool in je schoen te verwijderen.~Vervolgens kunt u de schoen en de binnenzool afzonderlijk laten drogen.~Zorg ervoor dat u uw schoen verticaal plaatst om de afvoer van opgehoopt water te bevorderen.

TIP: om het drogen van je schoen te versnellen, kun je krantenpapier bal erin stoppen!

chaussures_vtt_rockrider_st_100_ 8512376_entretien